Hailee Steifeld skal fronte Miu Miu

Modellyndling er bare 14 år

14 år gamle Haille Stainfeld overtar som Miu Mius ansikt utad.

KAMPANJEMODELL: 14 år gamle Hailee Steinfeld er Miu Miu sitt nye ansikt utad.
KAMPANJEMODELL: 14 år gamle Hailee Steinfeld er Miu Miu sitt nye ansikt utad. Foto: Foto: Stella
Publisert Oppdatert
KJOLESUKSESS: Hailee Steinfeld i Prada-kjolen som Andre Leon Talley lovpriste.
KJOLESUKSESS: Hailee Steinfeld i Prada-kjolen som Andre Leon Talley lovpriste. Foto: Foto: Stella

Miu Miu

  • high fashion merke som ble etablert i 1993
  • en del av det italienske motehuset Prada, og selger noe rimeligere klær en Prada sitt pret-a-porter merke
  • navnet kommer fra sjefsdesignerens Miuccia Prada sitt kallenavn
  • kjent for ren og elegant stil

Kilde: Wikipedia

Merk deg navnet Hailee Steinfeld først som sist, for mye kan tyde på at dette er et navn som kommer til å dukke opp mye i årene som kommer.

For selv om hun så vidt har rukket å bli tenåring, så har hun allerede rukket å bli Oscar-nominert, i tillegg til å signere en stor reklamekontrakt - og det for selveste Miu Miu.

I godt selskap

Ryktene om at «True Grit»-stjernen skulle representere Miu Miu utad begynte å surre da hun både dukket opp på merkets høst- og vintervisning i Paris, og var kledd i Miu Miu fra topp til tå under filmfestivalen i Berlin i februar.

Nå viser det seg at disse ryktene er sanne. En representant for merket har bekreftet ovenfor People at Steinfeld er Miu Miu sitt nye ansikt.

De har ikke sluppet flere detaljer rundt avtalen, men det er sannsynlig å tro at Steinfeld kommer til å dukke opp i deres reklamekampanjer fra høsten av.

Hun føyer seg dermed inn i rekken av store stjerner som har representert merket tidligere. Blant annet har Chlöe Sevigny, Katie Holmes, Maggie Gyllenhaal, Kirsten Dunst og Lindsay Lohan alle frontet Prada sitt undermerke i tidligere kampanjer.

Dette er ikke første gang Hailee Steinfeld tar på seg et modelloppdrag. Da hun var ti år gammel, var hun modell for klesmerket Guess.

Hyllet for klesstilen

Nyheten kommer kanskje ikke som en overraskelse på mange. Den unge skuespilleren har nemlig fått mye oppmerksomhet for sine antrekk på den røde løperen den siste tiden, og motekritikere har hyllet hennes moteteft.

Blant annet er det flere som mener hun allerede er et moteikon. I tillegg har hun blitt kalt veldig grasiøs, og noen mener at hun har en bedre klesstil enn jenter som er dobbelt så gamle som henne.

Den unge jenta har dukket opp på diverse tilstelninger i mange ulike designerantrekk, deriblant Marchesa, See by Chloé, Stella McCartney, Calvin Klein, Moschino og Phillip Lim.

Moteguru Andre Leon Talley har også brukt hennes stripete Prada-kjole fra Screen Actors Guild-utdelingen som et eksempel på et feilfritt rødløper antrekk.

FASHIONISTA: Hailee Steinfeld i designerkjoler fra henholdsvis Marc Jacobs, Marchesa, Moschino og Marchesa.
FASHIONISTA: Hailee Steinfeld i designerkjoler fra henholdsvis Marc Jacobs, Marchesa, Moschino og Marchesa. Foto: Foto: Stella

Unge moteløver

Steinfeld er ikke den eneste tenåringen som kler seg i eksklusive designerantrekk på den røde løperen.

Tidligere ønsket ikke de store motehusene å bli assosiert med tenåringer, men nå er tydeligvis en ny æra over oss.

Tungvektere innen moteindustrien som Prada, Chanel og Valentino lar nå jenter så unge som 12 år troppe opp på premierer og prisutdelinger i designerantrekk passende for sin alder.

Disse nye it-jentene inkluderer Hailee Steinfeld, søstrene Elle (13) og Dakota Fanning (17), Chloe Moretz (14) og til og med Willow Smith (10).

Les også:

Her er sesongens beste skokjøp

Denne våren skal du kle deg i striper

Prada-kolleksjonene er moteelitens vårfavoritt

UNGE MOTELØVER: Chloe Moretz i kjole fra Miu Miu, Willo Smith i T-skjorte fra Chanel og Fanning-søstrene i kjoler fra Valentino.
UNGE MOTELØVER: Chloe Moretz i kjole fra Miu Miu, Willo Smith i T-skjorte fra Chanel og Fanning-søstrene i kjoler fra Valentino. Foto: Foto: Stella

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning