Designer Fam Irvoll

Kjendisene elsker klærne hennes

Internasjonale kjendiser går med klærne hennes. Nå får hun egen webserie.

DRONNINGEN AV GALSKAP: Designer Fam Irvoll går ikke av veien for å lage oppsiktsvekkende design. Visningene til Fam bruker å være stappfulle!

DRONNINGEN AV GALSKAP: Designer Fam Irvoll går ikke av veien for å lage oppsiktsvekkende design. Visningene til Fam bruker å være stappfulle! Foto: Foto: Stella Pictures

Publisert Oppdatert
FAM IRVOLL: Sigarett-bh var bare noe av hva hun hadde å by på for høst/vinter 2011/2012-kolleksjonen.

FAM IRVOLL: Sigarett-bh var bare noe av hva hun hadde å by på for høst/vinter 2011/2012-kolleksjonen. Foto: Foto: Stella Pictures

Designeren bak sigarett-bh, cupcake-hårbånd og flamingokjoler har fått sin egen webserie. Vi snakker selvsagt om selveste Fam Irvoll.

Både nasjonale og internasjonale kjendiser har lagt sin elsk på klærne hun lager. Hun er kjent for sin unike stil, kreative design og fargerike galskap, er like iøynefallende som sin egen design, og har tatt både store og små herr og fru Hvermannsens med storm med sine overraskende kreasjoner.

Følg webserien til Fam Irvoll her på Detnye.no. Serien er opprinnelig laget for Tv2.no, og publiseres også der.

Fam - ny webserie

I serien «FAM» følger vi Fam Irvoll gjennom et halvår.

Det er ikke bare bare å være fremadstormende og travel designer med et nyfødt barn med på lasset. Og særlig ikke med den timeplanen den populære designeren har.

Her skal det ikke bare kreeres klær til store og små, men hun skal også designe motiver til glass og sengetøy, arrangere motevisninger, utstillinger og lage film - tillegg til å slå gjennom i London.

I denne serien får du bli med backstage på moteshow, se Jenny Skavlan i Fams kunstfilm, høre kjendisenes ærlige mening, ja, her kan du være vitne til et salig kaos om hvordan det er å være designer med hundre baller i lufta.

</p> </div>

Litt Fam-fakta

FAM: Fam Irvoll (til høyre) flankert av artisten Samsaya på butikkåpningen i Oslo i oktober i fjor.

FAM: Fam Irvoll (til høyre) flankert av artisten Samsaya på butikkåpningen i Oslo i oktober i fjor. Foto: Foto: Mona Ranum/Stella Pictures

Fam Irvoll (født 1980 i Oslo) er en norsk moteskaper som er kjent for sine fargerike og lekne kreasjoner for kvinner og barn.

Irvoll er utdannet ved Esmod (2005) i Oslo og Central St. Martins (2008) i London, og har tidligere jobbet som assistent for blant annet britiske Vivienne Westwood og Gareth Pugh samt den norske designeren Peter Løchstøer. Hun har deltatt med moteshow på Oslo Fashion Week hver sesong siden debuten i 2005, og i august 2010 viste hun for første gang en kolleksjon for barn: Little Cupcakes. Ikke minst er Fam en favoritt hos kjendisene. Hun har designet klær for artister som Lady Gaga, Katy Perry, Marina and the Diamonds og Samsaya. (Kilde: Wikipedia).

Les også:

Dette bør du kjøpe på januarsalget

Kjolen som forandret verden

Test av neglelakker

Her er de beste nettbutikkene

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning