Madeleine Alizadeh

- Jeg har forstått hvor sterk min stemme som blogger er

Maddie mener bloggen har åpnet opp øynene hennes for moteindustrien, og hun skiller seg ut i mengden ved å promotere bærekraftig mote.

RETTFERDIG STIL: Det var et stort skritt for Maddie å gå over til bærekraftig mote, men nå har hun en lang liste over rettferdige motemerker på bloggen sin. Sjekk ut stilen til Maddie under!

RETTFERDIG STIL: Det var et stort skritt for Maddie å gå over til bærekraftig mote, men nå har hun en lang liste over rettferdige motemerker på bloggen sin. Sjekk ut stilen til Maddie under! Foto: FOTO: Pivat

Publisert Oppdatert

Madeleine Alizadeh

Alder: 24

Gjør: Jobber som fotograf og blogger på dariadaria.com

Instagram: @dariadaria_com

Etter å ha blogget i omtrent ett år begynte tilbudene om samarbeid å tikke inn.

Nå er Maddie blogger og fotograf på fulltid og blir flydd inn til flere internasjonale arrangementer.

- Det føles fortsatt helt utrolig, og jeg føler meg så heldig som kan reise på denne måten som en del av jobben min.

- I jungelen av moteblogger, hva tror du det er som gjør at folk vil følge nettopp deg?

- Jeg får mest tilbakemeldinger på at leserne mine liker at det er en høy kvalitet på bildene på bloggen min. I tillegg tror jeg det er viktig at jeg er meg selv! Hvis man skroller gjennom bloggen min legger man merke til at jeg har endret stilen min mange ganger. Det er ikke fordi jeg slavisk følger trender, men fordi jeg følger intuisjonen min når jeg kler meg.

- Hvis det er en periode jeg liker svart, kler jeg meg bare i svart. Neste halvår kan det være jeg føler for å gå i neonfarger, og da blir det sånn. Stilen min er et uttrykk for personligheten min, og siden jeg endrer meg med tiden gjør stilen min det også!

- Hva er ditt favorittplagg?

- Jeg bruker Céline-vesken Cabas nesten hver dag. Det var den første designervesken jeg kjøpte og et av mitt desidert beste kjøp! Selv om jeg kjøpte den brukt synes jeg den kostet en formue og vurderte lenge fram og tilbake om jeg skulle kjøpe den.

- Hvordan har det å få anerkjennelse som blogger påvirket deg?

- Jeg har forstått hvor sterk min stemme som blogger er, og jeg vil bruke den påvirkningskraften til noe viktigere enn å promotere fast fashion. Det er derfor jeg har gått over til bærekraftig mote.

- Hæren av motebloggere promoterer gjerne en livsstil hvor man kjøper fem nye plagg i uka, en verden hvor du bare er kul dersom du har det nyeste Zara-skjørtet. Det å fremme denne livsstilen føltes helt feil for meg. Selv om jeg fortsatt får mange forespørsler fra merker som ikke har et etisk fokus, kan jeg nå endelig legge meg med en god følelse inni meg.

OUTFIT: Til hverdags kler Maddie seg helst komfortabelt og classy.

OUTFIT: Til hverdags kler Maddie seg helst komfortabelt og classy. Foto: FOTO: Privat

FAVORITTER

- Understrek det beste ved kroppen din gjennom klesstilen din! Hvis du ser dødsbra ut i svarte jeans, hvorfor gidde å kjøpe røde skjørt?

Blogger

Både Park & Cube og Make My Lemonade er kreative jenter jeg liker å følge med på. De er originale og overrasker meg alltid med nye ideer!

Hverdagsantrekk

Jeans, kashmirkardigan, lave boots og en maritim jakke; komfortabelt og classy.

Partyoutfit

Den lille svarte! Med røde lepper, røde negler og høye hæler blir det tidløst og superfint!

Designer

Edun er et internasjonalt merke som jobber utelukkende med bærekraftig produksjon i Afrika. De er mer etiske enn noen andre designere på catwalken og kolleksjonene deres er virkelig vakre!

Sko

Birkenstock. Ikke bare fordi de har kommet tilbake i motebildet, men fordi de har super kvalitet, ser knallbra ut med hullete boyfriend jeans og er utrolig komfortable.

Veske

FAVORITTER: Til venstre: Favorittdesigneren EDUN er et irsk motehus som ble etablert i 2005 av Bono og kona Ali Hewson for å opprettholde og utvikle bærekraftig produksjon i utviklingsland. I midten: Ciaté neglelakk i fargen Chinchilla, kr 129. Narciso Rodriguez for Her, fra kr 499. Svart kalender fra Åhléns, kr 59. Dr. Hauschka ansiktsolje, kr 249 og Rosencreme, kr 239.

FAVORITTER: Til venstre: Favorittdesigneren EDUN er et irsk motehus som ble etablert i 2005 av Bono og kona Ali Hewson for å opprettholde og utvikle bærekraftig produksjon i utviklingsland. I midten: Ciaté neglelakk i fargen Chinchilla, kr 129. Narciso Rodriguez for Her, fra kr 499. Svart kalender fra Åhléns, kr 59. Dr. Hauschka ansiktsolje, kr 249 og Rosencreme, kr 239. Foto: FOTO: Produsentene

Den fantastiske Cabas-vesken fra Céline.

Jakke

Jeg fant min fantastiske vintage Burberry-kåpe på loppemarked til bare 500 kroner! Den er så tidløs, og jeg synes alle jenter bør ha en sånn kåpe i skapet.

Smykker

Det håndlagede sølvarmbåndet med evighetstegn jeg fikk av kjæresten min til jul betyr mye for meg.

Parfyme

Narciso Rodriguez For Her har vært min favorittduft i over fem år.

Makeup

Foundationen Estée Lauder Double Wear Stay In Place. Denne sitter faktisk kjempegodt og er den eneste som gjør at jeg slipper unna blank panne i løpet av dagen.

På neglene

Ciaté Chinchilla. Jeg synes Ciaté-lakkene er så søte og denne fargen er perfekt.

Hudpleie

Dr.Hauschka! Klassisk og 100 % naturlig. Jeg trodde først det bare var bestemødre som brukte det, men det gjør virkelig huden min fantastisk. Og jeg elsker at det ikke inneholder kjemikalier og parabener som så mange andre merker gjør.

Butikk

We Bandits i Wien. Det er en liten butikk med utvalgte nye designere fra hele verden.

Alltid i vesken

Notatbokkalenderen min! Jeg har også alltid med meg våtservietter. Jeg må gjerne kjøpe med meg mat på farten, og ender ofte opp med å søle overalt. Våtserviettene man får på fly kan faktisk fjerne flekker fra hva som helst! I tillegg har jeg gjerne med en bok jeg kan lese på metroen.

Les også:

Denne bloggeren bør du klikke deg inn på

Gjett hvor mye bloggerne bruker på shopping

Svenske Kenza (22) er blant verdens mest leste motebloggere

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning