Høsten fineste kåper

11 fuskepelser vi digger nå

Disse fantastiske kåpene finner du i butikk nå.

FUSK: Det er mange grunner til ikke å bruke ekte pels, og det er mange grunner til at vi digger fuskepels. For eksempel disse fire kåpene.
FUSK: Det er mange grunner til ikke å bruke ekte pels, og det er mange grunner til at vi digger fuskepels. For eksempel disse fire kåpene. Foto: Produsentene
Publisert Oppdatert

Det er ingen grunn til å gå med ekte pels!

Det Nye har i årevis hatt et tydelig standpunkt imot ekte pels, og er klare på at pelsdyroppdrett må avvikles. Det Nye viser aldri ekte pels i magasinet, og mener det går fint an å følge med på trendene uten å bruke ekte pels.

Eller, for å være tydeligere:

Det er utrendy å bruke ekte pels!

Les også: Derfor sluttet Det Nye å vise angora

Ønsker du deg en deilig, fluffy høstkåpe er det mange å velge blant. Fuskepelsen er også denne sesongen superhot, og akkurat nå er det flust av alt fra de enkle til de fargerike og mønstrete variantene i butikkene.

Her er våre favoritter akkurat nå!

Øverst fra venstre: Grønn kåpe fra Selected Femme, kr 1699. Beige kåpe i fuskepels fra marksandspencer.com, kr 1280.

Nederst fra venstre: Asos, kr 1085. Hvit og svart kåpe fra Cheap Monday, kr 2350. Svart jakke fra Weekday, kr 1500. Vero Moda, kr 800.

Les også: Her er høstens hotteste lårhøye boots

Kombiner gjerne den fluffy jakken med kule joggesko eller svarte boots, da unngår du at antrekket blir for damete. Fuskepels er manges førstevalg til festkjolen, og samtidig er det få plagg som kan gi så mye liv til et nøytralt hverdagsantrekk som denne hårete favoritten.

Fra venstre: Beige kåpe fra Gina Tricot, kr 700. Svart fuskepels fra Ellos, kr 799. Rosa kåpe fra asos.com, kr 1225. Svart kåpe fra Mango, kr 1299. Grønn fuskepels fra marksandspencer.com, kr 1280.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning