Her kjøper du sko på nett

Skal du kjøpe sko har du det beste utvalget i nettbutikkene.

Du trenger ikke slite ned skosålene i jakt på et par nye støvletter! Kjøp heller på nett hjemme fra sofakroken.
Du trenger ikke slite ned skosålene i jakt på et par nye støvletter! Kjøp heller på nett hjemme fra sofakroken. Foto: Foto: Crestock
Publisert Oppdatert
Korte Wonder Oasi-støvletter fra Lille Vinkel Sko, kr 1398.
Korte Wonder Oasi-støvletter fra Lille Vinkel Sko, kr 1398. Foto: Foto: Lille Vinkel Sko

Er du på utkikk etter et par nye sko til våren? Da kan vi hjelpe deg!

Enten du ønsker deg noen lekre designersko eller et rimelig par som ikke holder så mye mer enn en kveld på byen, på nettet finner du det meste.

Her er Det Nye-redaksjonens utvalgte nettbutikker for skoshopping!

Savner du noen? Eller er du uenig? Del din mening i kommentarfeltet.

Lille Vinkel Sko

Nettbutikken til Lille Vinkel har flere ganger blitt kåret til Norges beste skobutikk på nett. Her finner du merker som Camper, Fornarina, Bronx og Kawasaki. Den fysiske butikken holder til på Majorstua i Oslo, og der har den vært helt siden 1984. I 1999 kom Lille Vinkel på nett.

Besøk Lille Vinkel: lillevinkelsko.no

The Outnet

Liker du outlet-butikker kommer du til å digge The Outnet! Her finner du nemlig outlet på nett. Spennende og eksklusive merker selges med store rabatter. Hva med et par Narciso Rodriguez med 70 prosent avslag? Her er designerskodrømmen oppnåelig for de fleste.

Besøk The Outnet: outnet.com

Mangoshop.com

Herlige vårsko fra MangoShop, kr 699.
Herlige vårsko fra MangoShop, kr 699. Foto: Foto: MangoShop

Kleskjeden Mango har mange spennende sko, og de er tilgjengelige også på nett. Nettbutikken til kjeden er enkel og brukervennlig, og har gode bilder av produktene. Prisene på skoene fra Mango er slett ikke gale, og de fleste ligger godt under 1000-lappen.

Besøk MangoShop: mangoshop.com

Acne

Det svenske merket Acne sine sko har blitt veldig populære, og er stadig å se på motebloggeres og fashionistaers føtter. I nettbutikkene beholder de også skoene litt lenger enn i den fysiske butikken, så er du litt sent ute kan det være muligheter her.

Gemini-sko fra Acne, kr 4995.
Gemini-sko fra Acne, kr 4995. Foto: Foto: shop.acnestudios.com

Besøk Acne: shop.acnestudios.com

Modekungen

Den svenske nettbutikken Modekungen følger fort opp trendene, og lager relativt rimelige sko. Her finner du et stort utvalg sko. Nettbutikken har bare eksistert siden 2008.

Besøk Modekungen: modekungen.se

Topshop

Mens vi venter på at den populære, britiske kjeden skal etablere seg i Norge, kan vi nyte at de har en stor og spennende nettbutikk. Her finner du et stort utvalg trendy sko, som sendes rett hjem til deg.

Besøk Topshop: topshop.com

Addison Peep Toe Wedges fra Topshop.com, kr  750.
Addison Peep Toe Wedges fra Topshop.com, kr 750. Foto: Foto: Topshop.com

Asos

På den populære nettbutikken Asos finner du mange spennende designere, som ikke er så tilgjengelige i Norge. Her finner du Ugg, Fashionistas, Pied a Terre og Vivienne Westwood. Siden er enkel å finne frem i. Du kan sortere etter farge, størrelse, designer eller type sko.

Besøk Asos: asos.com

Net a Porter

Net a Porter har bygget seg opp til å bli en av de største nettbutikkene, og er også veldig store på sko. Her finner du de fleste designerne du kan drømme om. I Net a Porters egne nettmagasin kan du også bli guidet gjennom trendene.

Besøk Net a Porter: netaporter.com

MyTheresa

Camilla Skovgaard-sko fra Net a Porter, kr 3800.
Camilla Skovgaard-sko fra Net a Porter, kr 3800. Foto: Foto: Net a Porter

I denne nettbutikken finner du fantastiske merker som Marc Jacobs, Chloé, Christian Louboutin og Jimmy Choo. Nettsiden har lekkert design, og bildene viser tydelig og flott frem produktet. Surf deg frem til dine favoritterdesignere.

Besøk MyTheresa: mytheresa.com

Nelly

Den svenske nettbutikken Nelly har eksistert siden 2004, men har de siste årene tatt Norge med storm. Nelly har et stort utvalg designere, i mange ulike prisklasser. I tillegg til designersko selger Nelly sine egne Nelly Shoes, som har en veldig fornuftig prisklasse.

Besøk Nelly: nelly.com

LES DET I DET NYE: I Det Nye nr. 4 finner du mange av vårens lekreste sko og skotrender!

Sko fra Nelly Shoes, kr 399.
Sko fra Nelly Shoes, kr 399. Foto: Foto: Nelly

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning