Bloggmote

Dette satser hun på

Motebloggeren Nathalie Helgerud deler sine sommerfavoritter.

OSLOGIRL: Natahlie Helgerud ble vi første gang kjent med via VG-TV i fjor høst.
OSLOGIRL: Natahlie Helgerud ble vi første gang kjent med via VG-TV i fjor høst. Foto: Foto: Privat
Publisert Oppdatert
SOMMERFAVORITT: Bluser fra Acne og buske fra bik Bok.
SOMMERFAVORITT: Bluser fra Acne og buske fra bik Bok. Foto: Foto: Privat

Stylisten Nathalie Helgerud (25) jobber med mote til daglig. Hun blir eksponert for en rekke trender, og blogger jevnlig på Faksimile.no.

Nathalie er ikke redd for å ta i bruk gamle trender og glemte kombinasjoner, og er ofte å se iført detaljer vi helt hadde glemt.

Her ser du hva hun har lagt sin elsk på, og hva hun drømmer om denne sommeren.

Minimalistisk: "Jeg liker å tro at det enkle ofte er det beste, så i sommer ønsker jeg å kjøre en minimalistisk stil. Kombinasjonen av hvit skjorte og 70-talls jeans er en favoritt.

Metallisk: "Jeg elsker alt som er metallisk, fordi det gjør et enkelt antrekk mye mer edgy. Jeg elsker klær som gjør noe ekstra ut av seg, og metalliske plagg er et godt eksempel. Har jeg et par enkle jeans vil en metallisk topp og et par høye hæler alltid få meg til å føle meg fresh.

Blonder: " Dolce & Gabbana sin sommer kolleksjon har gitt meg dilla på blonder. Hvite blonder til brun hud og solbleket hår må da være en uslåelig kombinasjon! Det handler mye om å mikse stiler og elementer denne høsten, og jeg hadde gjerne brukt blondekjolen til en knall langhåret pels a la Missoni denne høsten.

SOMMERFAVORITT: Jakken er fra nettbutikken Nelly.com.
SOMMERFAVORITT: Jakken er fra nettbutikken Nelly.com. Foto: Foto: Privat

Runde retro solbriller: "For det første passer den formen til ansiktet mitt og for det andre gir de en kul og edgy look til antrekkene mine. Runde solbriller og knall rosa lepper er super fresht!

Maxikjole: Jeg elsker silhuetten den gir! Den gjør meg både lenger og slankere. Dessuten er det et plagg man ikke trenger gjøre så mye med.

En maxikjole trenger kun få detaljer, som et tynt neonbelte eller en kort jakke. En sort maxikjole, korallrøde plastikksandaler og et par runde solbriller og jeg klar!

SOMMERFAVORITTER: Hvit topp fra American Apparel, belte fra Malene Birger og briller fra Armani.
SOMMERFAVORITTER: Hvit topp fra American Apparel, belte fra Malene Birger og briller fra Armani. Foto: Foto: Privat

Knalle farger: Lyseblå neglelakk og tråd-armbånd, gjerne hjemmelagde eller fra designeren Proenza Schouler er topp! Jeg bruker nesten alltid neglelakk, bortsett fra på stranden, der liker jeg å ha naturlige negler.

SOMMERFAVORITT: Jakke fra Nelly, tights fra Gina Tricot, kjole fra Cheap Monday og sko fra H&M.
SOMMERFAVORITT: Jakke fra Nelly, tights fra Gina Tricot, kjole fra Cheap Monday og sko fra H&M. Foto: Foto: Privat

Jeg bruker neglelakk fra H&M, fordi jeg syns den har best kvalitet. Ellers elsker jeg neglelakkene til OPI og Essie. De har så mange freshe farger.

Sjarmerende look

Rubi Sørvik, moteansvarlig i Det Nye synes Nathalie har en inspirerende blogg.

SOMMERFAVORITT: Lakk fra Isadora og armbånd fra Marc Jacobs.
SOMMERFAVORITT: Lakk fra Isadora og armbånd fra Marc Jacobs. Foto: Foto: Privat

- Jeg lar meg også sjarmere av hennes eklektiske stilsans, og har lagt merke til at hun ofte er tidlig ute med å snappe opp trender. Jeg liker også at hun er flink til å ta i bruk rimeligere produkter, uten å miste taket på trenden, sier hun.

Ønskeliste

De fleste moteinteresserte har klær, sko og tilbehør de drømmer om. Her er Nathalies topp 3 liste.

Blå Celine veske: Denne er virkelig på toppen av ønskelisten. Jeg elsker fargen og Celine er min favorittdesigner. Jeg hadde klipt av meg håret for denne vesken.

Boa fra Prada: En fargerik boa med striper fra Prada. Jeg elsker morsomt tilbehør. Denne kan løfte et slapt hverdagsantrekk, som jeans og hvit t-skjorte, til topps!

Christian Louboutin pumps: Jeg elsker spisse lakksko. Disse er enkle og funker til alt. Den rød skosålen er en vinner, og Louboutin er aldri feil.

Les mer:

5 ting Marianne elsker

Minas vintagekupp

Redesign og byttehandel

DYRT OG DEILIG: Nathalies ønskeliste er av den eksklusive sorten.
DYRT OG DEILIG: Nathalies ønskeliste er av den eksklusive sorten. Foto: Foto: Produsenten

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning