Marianne Theodorsen (28) har blogget i snart fire år. Hun jobber til daglig på Voga i Oslo og blogger på plattformen Faksimile.no. Hun er på evig jakt etter vintagekupp, skyhøye hæler og skinnjakker. Hun briljerer med tilbehør, og er sjelden å se med samme look to dager på rad.

Denne sommeren har hun lagt sin elsk på fem ting:

Denim playsuit fra H&M: " Jeg har hatt lyst på en playsuit i denim utrolig lenge, og ble mer enn glad når jeg kom over denne på H&M. Høye hæler, lave hæler, hverdag eller fest. Perfekt er den uansett!

=

SOMMERFAVORITT: Denim playsuit fra H&M. © Foto: Privat

Vintage blondekjole: "Denne blondekjolen er en favoritt i garderoben hver sommer. Den kostet 20 kroner på et loppemarked, og er et av mine beste vintagekupp noensinne. Jeg bruker den helst med grove boots, siden den er så søt."

Boots fra Chloe Sevigny for Opening Ceremony: "Etter mye leting fant jeg endelig disse på salg, og de har vært en storfavoritt i hele sommer. De er fantastiske å gå i, noe som er et pluss om man skal danse hele natta."

=

SOMMERFAVORITT: Vintagekupp til 20 kr og sko fra Chloe Sevigny for Opening Ceremony. © Foto: Privat

Orange skjørt fra H&M: "Det er utrolig hvor stort behov man får for å bruke farger når sommeren kommer. Jeg elsker fargen på dette skjørtet fra H&M."

=

SOMMERFAVORITT: Skjørt fra H&M. © Foto: Privat

=

GJENNOMFØRT: Marianne styler antrekkene sine helt ned til den minste detalj. Vi liker det! © Foto: Privat

Moteansvarlig i Det Nye, Rubi Sørvik, mener Marianne har en uredd og kreativ tilnærming til mote.

- "Det er lett å se at hun liker å uttrykke seg gjennom klær. Hun har en egen evne til å gjøre forskjellige looks til sine egne.

Stilen er i bunn og grunn rocka, og særegent for Marianne er at hun fremstår som rocka selv når hun kler seg i blondekjoler og lyse plagg. Da har man lykkes i å finne en egen stil på tross av at man følger tiden."

Ønskeliste

De fleste moteinteresserte har klær, sko og tilbehør de drømmer om. Her er Mariannes topp 3 liste.

Box bag fra Celiné: - "Denne veska har stått øverst på ønskelista lenge. Skulle ønske jeg bare hadde vært litt flinkere til å spare."

Sko fra Celiné: -" Disse skoene har jeg lett etter kjempelenge, men jeg finner dem aldri i min størrelse. Jeg har ikke gitt opp ennå. De er bare helt perfekte!

Rolex: Jeg drømmer om en klassisk herreklokke i sølv fra Rolex. Dette er nok et produkt som blir med drømmen.

=

ØNSKELISTE:Sko og Box bag fra Celiné, samt et klassisk ur fra Rolex. © Foto:produsenten

Må ha-produkter

Det er tre ting Marianne absolutt ikke kan leve uten, når det kommer til skjønnhetsrutiner.

Leppestift i fargen Ruby Woo fra MAC: "Jeg har prøvd utallige leppestifter, og dette er favoritt nummer 1. Den er tørr i konsistensen, og sitter i timesvis. Rødfargen er det heller ikke noe galt med. Jeg er avhengig!"

Strobe cream fra MAC: Denne shimmerkremen fra MAC gir huden duggfrisk glød uten å glitre. Jeg bruker den i kinnene når jeg vil se ekstra fresh ut.

Produktene fra REN: "Jeg bruker kremer og rensemelk fra REN både morgen og kveld. Huden min er veldig sensitiv, så når jeg først finner noe som fungerer holder jeg meg til det."

=

SKJØNNHETSFAVORITTER: Leppestift og strobe krem fra MAC og rensemelk og dagkrem fra REN. © Foto:Produsenten

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!