Frisyretips

Bli festfin med hårpynt

Bruk fjær, sløyfer eller blomster.

PYNT I HÅRET: Charlotte Thorstvedt pynter seg med en blomst i håret. På visningen til iiS hadde modellene fjær på hodet, og komikeren Sigrid Bonde Tusvik var hårfin med en sløyfe på visningen til Moods of Norway i vinter.
PYNT I HÅRET: Charlotte Thorstvedt pynter seg med en blomst i håret. På visningen til iiS hadde modellene fjær på hodet, og komikeren Sigrid Bonde Tusvik var hårfin med en sløyfe på visningen til Moods of Norway i vinter. Foto: Foto: Stella
Publisert Oppdatert

Skal du på fest og ønsker en frisyre som tar minst mulig tid? Da er dette er løsningen for deg.

Hårbånd, hårbøyler og spenner finnes nå i alle mulige varianter, og er en kjapp måte å piffe opp en enkel frisyre.

På en festlig kveld er dette også en enkel frisyre å vedlikeholde, og kan være redningen på en dårlig hårdag.

Share

Velg mellom fargerike blomster, store sløyfer eller etniske fjær.

Vi har plukket ut et knippe hårpynt. Finn din favoritt.

Eksotiske blomster

Blomster i håret har lenge vært forbundet med mørke skjønnheter fra Hawaii, men det er ingenting i veien for at ikke også du kan bli en eksotisk skjønnhet.

Blomstermønster på klær har vært en av sesongens største trender, og håret er heller ikke oversett.

Enten om du ønsker en sofistikert look, eller en mer avslappet hippiestil er blomster en sikker vinner.

Fjærfin

FRA VENSTRE: Lys rosa hårbøyle fra 2adorn (kr 333), grå blomsterspenne fra Topshop (kr 57), rosa hårbøyle fra Cubus (kr 39), beige hårbøyle med store blomster fra Topshop (kr 171).
FRA VENSTRE: Lys rosa hårbøyle fra 2adorn (kr 333), grå blomsterspenne fra Topshop (kr 57), rosa hårbøyle fra Cubus (kr 39), beige hårbøyle med store blomster fra Topshop (kr 171). Foto: Foto: Asos.com, produsenten

Vær ikke redd for å bruse med fjærene. I år er det lov til å leke indianer , og dekorere seg med tilbehør av fjær. Enten på øredobbene, på smykket eller i håret.

Dette er også en trend du kan ta med deg videre utover høsten, i hvert fall i følge det norske designermerket iiS.

De hadde pyntet sine modeller med iøynefallende høvdingfjær på hodet, på deres visning av den kommende høst og vintermoten under Oslo Fashion Week.

Søt med sløyfe

Gjør som Minnie Mus og sett en yndig sløyfe på hodet. Du kan enten gå for en liten sløyfe som hos Louis Vuitton, eller du kan gå for en større versjon som hos Luella.

FRA VENSTRE: Hårbånd med påfuglfjær (kr 119), og hårspenne med fjær (kr 95) begge fra Topshop, båyle med brune fjær fra 2adorn (kr 380).
FRA VENSTRE: Hårbånd med påfuglfjær (kr 119), og hårspenne med fjær (kr 95) begge fra Topshop, båyle med brune fjær fra 2adorn (kr 380). Foto: Foto: Asos.com, produsenten

Sløyfene fungerer like fint i løst hår, som dekorasjon i et oppsatt hår.

Les også:

Slik velger du riktig eyeliner

Sommerens tre hotteste hårtrender

Kjendiser pynter seg med lånte fjær

FRA VENSTRE: Bøyle med rød sløyfe (kr 133), svart bøyle med sløyfe i tyll (kr 66,50) begge fra Asos, hårbøyle med sløyfe og cameo fra Gina Tricot (sek 89).
FRA VENSTRE: Bøyle med rød sløyfe (kr 133), svart bøyle med sløyfe i tyll (kr 66,50) begge fra Asos, hårbøyle med sløyfe og cameo fra Gina Tricot (sek 89). Foto: Foto: produsenten

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning