Oslo Fashion Week

Norsk mote for pysete

– Norske designere kan godt bli litt modigere, sier Jenny Skavlan.

Publisert Oppdatert

Mandag kveld pangstartet Oslo Fashion Week. Og på en slik tilstelning er det først og fremst kjendisene som står i fokus. En av dem som hadde møtt opp var skuespiller Jenny Skavlan:

- Norske designere kan godt bli litt modigere, sier Skavlan, som selv syr mange av sine egne klær. Hun mener norske designere er for forsiktige, og tar for mye hensyn til at folk faktisk skal gå med klærne.

Andre kjendiser var mer positive.

Design på topp

- Jeg elsker Fam Irvoll . Endelig har det kommet noen som tør å tenke litt crazy. I tillegg liker jeg Elton & Jacobsen , Daniel Sørensen og Tina Haagensen. Jeg digger nordisk design og bruker det masse, sier Surferosa-vokalist Mariann Thomassen.

Se video av Iselin Engans rocka kolleksjon

Show på fredag

Moods of Norway var i tillegg til å kikke på andre design-kollegers arbeid, mest spent på sitt eget show førstkommende fredag. Men de er veldig hemmelighetsfulle på hva som venter publikum.

- Det blir nok en miks av fashion og show. Et par gode overraskelser i alle fall, som jeg ikke vill ha gått glipp av, sier Simen Staalnacke.

Les også: Moods of Norway gjør USA

- Kolleksjonen heter Cocktail Travel, så det kommer rett og slett til å bli en reise, skyter makker Peder Børresen inn med et smil.

Klikk Mote følger Oslo Fashion Week hele uken. Følg med videre!

Se video: Tidenes dyreste visning

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning