Supermodell Claudia Schiffer

Ny vår for Claudia

Du kommer til å se mye til Claudia Schiffer neste vår.

TRAVEL VÅR: Claudia Schiffer fronter flere reklamekampanjer til våren.
TRAVEL VÅR: Claudia Schiffer fronter flere reklamekampanjer til våren. Foto: Foto: Stella
Publisert Oppdatert
PÅ FEST: Claudia Schiffer på Voguefest i London denne uken.
PÅ FEST: Claudia Schiffer på Voguefest i London denne uken. Foto: Foto: Stella

Selv om supermodell Claudia Schiffer (38) begynner å bli gammel sett med motebransjens øyne, vil ikke det si at det skorter på modelloppdrag.

YSLs nye ansikt

Ifølge nettstedet WWD, skal nemlig den aldrende modellen fronte det luksuriøse motehuset Yves Saint Laurent sin kampanje for deres vår- og sommerkolleksjon for 2009.

Les også: Skoene ALLE må ha

Hun tar dermed over stafettpinnen fra Naomi Campbell (38) som var YSLs ansikt i deres reklamekampanje for denne sesongen.

YSLs vårkampanje ble fotografert av de nederlandske motefotografene Inez van Lamsweerde og Vinoodh Matadin i Los Angeles forrige måned.

Les også: Slik gjør du Los Angeles

Travel vår

Men dette er ikke det eneste motehuset Claudia skal representere neste vår.

På motebladet Vogue sin fest i London mandag, avslørte hun at hun også kom til å fronte Dolce & Gabbana og Salavatore Ferragamo neste sesong.

Claudia har dermed en travel vår i vente, noe som sikkert er litt uvant for modellen.

Hun har nemlig vært ute av motebransjen i flere år til fordel for å passe de to barna hun har fått sammen med filmprodusenten Matthew Vaughn. I fjor gjorde hun derimot comeback da hun ble Chanels nye ansikt i motehusets 2008-kolleksjon.

Les også: Majestetisek Chanel

Les også: London for deg som har sett London

PÅ FØRSTE RAD: Claudia Schiffer, Mario Testino og Naomi Campbell på første rad under Yves Saint Laurents visning for vår og sommer 2009 i Paris.
PÅ FØRSTE RAD: Claudia Schiffer, Mario Testino og Naomi Campbell på første rad under Yves Saint Laurents visning for vår og sommer 2009 i Paris. Foto: Foto: Stella

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning