Lindsay Lohan

Lindsay Lohan har også skaffet seg et par av pattformsandalene. © Foto: GARRY/bauergriffinonline.com/Bulls

Yves Saint Laurents Tribute plattformsandaler, er denne høstens må-ha sko.

Lauren Conrad, Lindsay Lohan, Meg Matthews og ikke minst stjernestylisten Rachel Zoe har alle skaffet seg flere utgaver av designerskoen som troner høyt over bakken. Ifølge Zoe er skoene hennes favorittpar av alle skoene hun eier (300!), og de er perfekte å danse i.

Skryt for designet

YSL har fått en stor oppsving etter at Yves Saint Laurent døde 2. juni, og kjendisene har blitt veldig bevisste på å gå med både de nye kolleksjonene og vintage-produkter.

Stefano Pilati er nå sjefsdesigner for YSL, etter at han tok over for Tom Ford i 2004. Pilati får mye skryt, og det er han som har designet plattformsandalene.

Inspirert av fioler

Da de ble presentert på catwalken tidligere i år, forklarte han at skoene var inspirert av «fioler, som grekerne brukte for blant annet å symbolisere jomfruelighet, og følelsen av overgang fra vår til sommer».

Skoene er foreløpig ikke å få tak her hjemme, men du kan alltids bestille kjendisfavoritten på nettet (selv om ingen av dem sender til Norge foreløpig, så du får skaffe deg noen gode venner i utlandet).

Dette er forresten taxisko, ikke tro at du klarer å balansere på disse frem og tilbake på fest!

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!