Leserpanel for Det Nye

Vil du være med i Det Nyes leserpanel?

Det Nyes redaksjon ønsker å få evalueringer fra en fast gruppe lesere.

VIL HA DINE INNSPILL: Det Nyes redaktør Karine Thyness ser etter deg som liker magasiner, setter pris på god journalistikk og har teft for hva som er interessant, morsomt og viktig innhold for unge kvinner.
VIL HA DINE INNSPILL: Det Nyes redaktør Karine Thyness ser etter deg som liker magasiner, setter pris på god journalistikk og har teft for hva som er interessant, morsomt og viktig innhold for unge kvinner. Foto: Janne Rugland
Publisert Oppdatert

Har du lyst til å si din mening om Det Nye og hjelpe redaksjonen med å lage det beste motemagasinet for unge kvinner? I så fall vil vi

gjerne invitere deg til å bli med i vårt leserpanel!

Det foregår slik:

Vi sender deg artikler fra bladet som bare du og de andre i panelet får tilgang til. Der kan du gi karakterer og eventuelt komme med kommentarer til innholdet i bladet. I redaksjonsmøtene vil alle som jobber i Det Nye bli presentert for tilbakemeldingene deres, og vi vil bruke dem til å utvikle bladet videre.

Tilbakemeldinger fra målgruppen er en viktig del av Det Nyes kontinuerlige produktutvikling. Hvis du vil være med i leserpanelet vårt, så er det bare å fylle ut skjemaet nederst i denne saken.

Alle som registrerer seg er også med i trekningen av en sminkepung fra Lulus og et sminkekit fra MakeupMekka.

Vi i Det Nye håper å se deg i leserpanelet!

Fyll ut skjemaet her

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning