Konkurranse:

Vinn kinobilletter og bøker

Vinn billetter til kinofilmen Maskeblomstfamilien og bøker fra Lars Saabye Christensen.

Publisert Oppdatert

Bli fan av Det Nye på Facebook og skriv på veggen vår hvorfor vi bør gi akkurat deg kinobilletter til Maskeblomstfamilien og en bokpakke fra Lars Saabye Christensen.

Vi trekker ut en vinner som får en stor bokpakke fra Lars Saabye Christensen og to kinobilletter til filmen.

I tillegg får hele fire av dere boken Maskeblomstfamilien og to kinobilletter hver.

Del på Twitter

Del på Facebook DelFor å delta i konkurransen må du være fan av Det Nye på Facebook. Det blir du ved å gå inn på siden og klikke på Like-knappen. Skriv så på veggen vår hvorfor akkurat du bør vinne bøker og kinobilletter.

Maskeblomstfamilien er basert på boka med samme navn, skrevet av Lars Saabye Christensen. Store navn som blant andre Maria Bonnevie, Eindride Eidsvold, Kjersti Holmen, Dennis Storhøi og Bjørn Sundquist blir å se på lerretet.

MASKEBLOMSTFAMILIEN

Det er sommeren 1951 og Lillian og Amund Wang får sitt første og eneste barn. En gutt. Eller er det en pike? Ute er det solformørkelse. Fuglene slutter å synge. Foreldrene nekter operasjonen som kunne gjort Adrian til et helt menneske. Leiligheten i Oscars gate blir et drivhus der de forferdeligste blomstene gror. Her vokser den splittede Adrian opp med forstillelse, taushet, løgn og døende kjærlighet. Sommeren 1966 overhører Adrian samtalen som oppsummerer hans skjebne. Han velger ikke offerets rolle, men angriperens. Han går til krig mot foreldrene og får en kraft til å handle som er forløsende, men også livsfarlig for alle som er i hans nærhet, fordi han til slutt ikke kan kontrollere den. En serie hendelser endrer Adrians liv dramatisk i løpet av noen korte høstmåneder. Er det tilfeldigheter, eller kan de knyttes til Adrian? Ingen stiller spørsmål.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning