Lag jungelkrøll i Lost-stil

Ikke tilfeldig krøll

Slik hermer du etter Lost-stjernen Evangeline Lillys rufsete bølgefrisyre.

Publisert Oppdatert
IKKE HELT LOST: Evangeline Lillys liksom-tilfeldige frisyre, krever faktisk en del jobb.
IKKE HELT LOST: Evangeline Lillys liksom-tilfeldige frisyre, krever faktisk en del jobb. Foto: Sipa/Scanpix

La oss si du havnet på en øy midt i havet og ble jaget rundt i jungelen av isbjørnmonstre og fiendtlige innbyggere. Ville du sett ut på håret som Kate i Lost? Neppe.

Bak Evangeline Lillys jungelkrøll skjuler det seg bruk av både føner, krølltang og stylingprodukter - men gjort på en slik måte at det ser ut som om det er tilfeldighetene som har lagt lokkene på plass.

Skyll med kaldt vann

Slik kan du gjøre for å herme etter Lost-stjernen:

  • Vask håret med en sjampo og balsam som passer håret ditt. Bruk en type balsam som du skyller ut igjen. Skyll håret til slutt med kaldt vann. Dette fører til at håret får naturlig volum og en fin glans.
  • Tørk håret med et håndkle, konsentrer deg om hårtuppene. Gre håret med fingertuppene, for å fjerne floker.
  • Ha i en krøll- og bølgekrem, hårskum eller lignende i fuktig hår. Sørg for å fordele produktet godt i håret. Obs: Hvis håret ditt har en tendens til å kruse seg, bør du også ha i et produkt som motvirker krusete hår.

Form håret med hendene Nå er det tid for å ta frem føneren. Jobb deg fra side til side, gjerne med et munnstykke som fordeler luftstrømmen i håret.

Stylingen

Bruk hendene til å forme håret til krøller mens du føner det. Forsegle volumet ved å føne gjennom håret med kaldluft, om du har det på føneren. Sørg for at håret er skikkelig tørt før du går videre med stylingen!

  • Bruk en krølltang eller store hårruller med varme for å lage bølger og store krøller. La håret deretter kjøle seg helt ned.
  • Ha gjerne i noen få dråper med et serum som gir glans til håret, slik at det får litt spill. Men ikke bruk for mye - det skal fortsatt se tilfeldig ut!

Til slutt: Gå over frisyren med en hårspray for å få krøllene til å sitte. Bruk en hårspray med fleksibel hold som gjør at krøllene sitter på plass uten at håret blir stivt som en parykk.

PS! Evangeline Lilly har ikke bare valgt denne frisyren for å se sexy ut. Til avisen Honolulu Star har hun røpet at sveisen er hendig fordi den skjuler det hun mener er en for stor nese og for store ører!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning