Sminke og hudpleie

Her er høstproduktene

Her er produktene du trenger for å føle deg fantastisk i høst.

SKJØNNE NYHETER: Her er noen av høstens absolutt fineste og beste produkter.
SKJØNNE NYHETER: Her er noen av høstens absolutt fineste og beste produkter.
Publisert Oppdatert

HOT!

* Metalliske farger:

Du kan selv velge om du vil gå for gull, sølv eller bronse, men uansett hva du velger vil det ikke bli feil.

* Røde lepper:

Så fort det blir tidligere mørkt og kaldere i luften er det én trend som kommer tilbake år etter år og det er røde lepper. Gå for en dus rød nyanse på dagtid og en mørkere bærfarget rød til kvelden.

* Sotede øyne:

Ingenting gir et mer sexy blikk en sotede øyne. Fargen velger du selv, men husk å softe fargene godt ut så det ikke blir noen harde overganger. Til en slik look er det viktig å gå for nøytrale lepper, for her er det øynene som skal være i fokus.

* Falske øyevipper:

Det er lov å gi på litt ekstra når høstmørket kommer og falske vipper er en super måte å trekke mer oppmerksomhet til øynene dine på. Syns du det blir litt voldsomt med en full vipperad er alt du trenger et par punktvipper ytterst på øvre vippekant og du får et katteaktig blikk.

* Softe, softe, softe:

Når det gjelder øyenskygger, kajal og rouge er det ett ord som står høyt på prioriteringslisten. Softing! Bruk en ren kost, en q-tip eller hånden til å gå over alle synlige overganger og vi garanterer deg et helt annet uttrykk.

For mange er høsten både kald og mørk. Men det betyr bare at du får enda flere kvelden hjemme til å kose deg.

Med disse produktene kan du virkelig skjemme deg bort i høst.

På bildet under ser du følgende:

Fiks det fort

Har du problemer med at øyenskyggen striper seg i løpet av dagen eller at mascaraen smitter av under øynene? Da er Dot the i fra Jane Iredale helt perfekt for deg.

Du knekker ganske enkelt toppen med den blå linjen og den motsatte enden fylles med øyemakeupfjerner. No more sad eyes.

Jane Iredale Dot the i makeup-remover swabs 50 stk, kr 353

Supermascara

Nye Telescopic Explosion Mascara fra Loréal gir deg både lengde og volum. Den er enkel å komme til hver enkel vipp med og gir deg derfor muligheten til å gjøre alle vippene like sorte og fyldige. Et supert alternativ for alle typer vipper.

Loréal Telescopic explosion mascara, kr 165

Gløden fra gull

Dette er en glødende nyhet innen makeup fronten. En foundation med pigmenter fra gull som gjør at fargeløse områder kommer til liv, mens rynker og mørke ringer rundt øynene dempes.

Guerlain Parure gold, kr 415

Grønne øyne

Flere makeup merker har gått for samme farge tone på øyenskygge i høst og fargen er grønnn. For å være helt med på trenden velger du en som er dyp i fargen og som gjerne har et hint av gull i seg.

Bobbi Brown Bash metallic eye shadow, kr 200

Nytt liv til huden

Etter hvert som vi blir eldre svekkes hudens elastitet og ser mer slapp og dratt ut. Skin vivo fra Biotherm forbedrer tettheten i hudens støttevev og påstår å kunne gi deg synlig yngre hud etter bare 4 uker.

Prøv den og se resultatet selv.

Biotherm Skin vivo day care, kr 600

Les også:

Dette er høstens tøffeste trender

Møbler og mote på samme sted

Velg riktig foundation for deg:

TIPS!!!

Når du skal legge neglelakk er det lurt å starte lakken et par millimeter fra neglbåndene. Da unngår du søl og får lange, delikate negler.

Husk også å legge flere tynne lag med neglelakk i stedet for ett tykt lag. Da holder lakken seg bedre og du unngår luftlommer som lett skaller av.

TIPS!!!

Den enkleste måten å legge rouge på eplekinn er ved å smile mot speilet, legge skygge på det høyeste punktet og så softe den forsiktig utover i sirkelbevegelser.

Foundation skal være så lik din hudtone som mulig. Ikke prøv foundation på håndflaten da vi ikke har samme farge på hånden som i ansiktet.

Legg litt produkt på kjeven og jevn det ut i huden. Da ser du raskt om fargen smelter inn med din egen hudtone eller om den er for lys eller for mørk.

Nivea Teint delight foundation, kr 135

Sensuell sesong:

Høsten er tiden for innekos foran peisen, gjerne med din utkårede, og da er sensuell parfyme ingen uting. Forfør din mann med denne nydelige flakongen og rike, varme duft fra Estée Lauder.

Estée Lauder Sensous, kr 535 for 50 ml

Neglelakk:

I fjor skulle neglelakken være sort, mens i år er det brun og grå som er de nye fargene. Velg den som passer antrekket best og vær trendy i høstregnet.

YSL Laque nr. 40, kr 185 og Isadora Wonder nail nr.65 Smoky grey, kr 79

Skinnende hår:

Halo mist er en silkeaktig, lett glansspray med uv beskyttelse som etterlater håret glansfullt uten å tynge det. Gå hverdagen i møte som en skinnende gudinne.

Sebastian Halo mist shine spray, kr 290

Les også:

De kuleste nettbutikkene for interiør

Dette er de beste eyelinerene

Verdens beste lipgloss?

Siden 2001 da den ble lansert har Juicy Tube fra Lancôme vært en av de mest populære lipglossene i hele verden.

NOT!

* Matchende øyenskygge og leppestift:

Det er helt i orden å holde seg innenfor samme fargenyanse når det gjelder å bruke øyenskygge og lipgloss, men ikke match fargene nøyaktig. Har du for eksempel på lilla øyenskygge er det lekkert med en dus rosa lipgloss. Og brun øyenskygge kan kombineres med for eksempel en ferskenfarget lipgloss.

* Mørk lipliner:

Det er veldig viktig at lipliner og leppestift matcher hverandre i farge. 90 talls trenden med mørk lipliner og lys leppestift er ikke attraktivt og er ikke mer gjeldende kun fordi det har blitt høst.

* Shimmer vs. glitter:

Det er mange meninger om hvorvidt voksen hud kan bære øyenskygger med shimmer. Svaret er at ja, shimmerskygger går fint i moderate mengder, mens glitterskygger vil dra huden og gjøre at du ser eldre ut.

* Å sove med makeup på

Av og til er man så trøtt og sliten at du nærmest hører senga rope på deg. Men å la være å ta av seg sminken før du legger deg er en stor nei-nei. Huden din trenger å puste innimellom, hvis ikke vil du slite med hudproblemer og mørke ringer under øynene.

Kjendisene så godt som vanlige folk elsker den og det sies at det selges mer enn 27 Juicy Tubes i minuttet verden over.

Nå har Lancôme laget en ny versjon kalt Juicy Tube P.U.R.E som er laget av 100 prosent essensielle oljer og for å toppe det hele av er til og med kartongen produsert av resilkulert materiale.

Lancôme Juicy tube P.U.R.E nr.113, kr 190

Rett i veska

Å kombinere bodylotion og håndkrem er en ting. Men når du i tillegg lager denne kombinasjonen i en forpakning som får plass i veska, kan du være sikker på at det kommer til å bli en hit.

Philip B Lovin`hand & body crème, kr 325

o.n.e

Økologiske produkter er i vinden som aldri før og hva er vel bedre enn å såpe inn hele kroppen med god samvittighet?

o.n.e Showergel økologisk, kr 99

Sukkersøtt

Produktet er organisk og laget av sukker. Kan det bli bedre? Moroccan rose otto sugar body polish skrubber vekk døde hudceller og etterlater en myk og forfrisket hud som er silkemyk å ta på.

Ren Moroccan rose otto sugar body polish, kr 495

Pleie om natten

Estée Luaders nye Advanced night repair synchronized recovery complex er et serum som skal legges på ren hud før du tar på fuktighetskrem om kvelden.

Mens du sover skal serumet reparere huden din fra tidligere skader og forebygge fremtidig skade på hudcellene dine.

Estée Lauder Advanced night repair synchronized recovery complex, kr 795

Les også:

Unngå gule negler

BLOGG: Fem produkter for perfekt høsthår

Hårnyhet

Før har det alltid vært sånn at skulle man bruke rettetang måtte håret fønes tørt først. Men ikke nå lenger.

Babyliss har laget en rettetang som kan brukes i både vått og tørt hår, noe som er veldig skånsomt for håret. Du vil få et fint og blankt resultat med Wet N` Dry rettetang fra Babyliss.

TIPS!!!

Ønsker du mer ut av dine naturlige krøller uten å bruke krølltang? Ha et produkt som fremhever krøller i vått hår, tull hodet inn i et håndkle og la det tørke.

Håret vil garantert få mer volum.

Babyliss Wet n`dry, kr 499

Sommerglød

Sommeren er over og huden begynner å bli gusten og miste sin flotte sommerglød. Da er det godt vi har produkter som vi kan jukse oss til litt friskere hud med.

Solpudder er ingenting annet enn en genial oppfinnelse, men det avhenger av at du bruker den riktig. Solen treffer oss naturlig på de høyeste punktene i ansiktet, nemlig pannen, haken, neseryggen og kinnbena.

Og det er derfor også solpudder skal brukes på disse stedene og ikke i absolutt hele ansiktet.

Helena Rubinstein Golden beauty bronzing powder Golden copper, kr 370

Les også:

Sminketips for blondiner

Slik ødelegger du håret

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning