Kjolene fra Golden Globe 2015

- Man ser ofte uheldige kjolevalg

Ifølge Cecilie Mevatne er det ingen tvil om hvilke antrekk som imponerte mest, og hvilke som skuffet. Se kjolene fra utdelingen her.

STJERNESPEKKET GOLDEN GLOBE: Naomi Watts, Anna Faris og Emma Stone strålte under Golden Globe-utdelingen. Her på den røde løperen utenfor Beverly Hilton Hotel i Hollywood.
STJERNESPEKKET GOLDEN GLOBE: Naomi Watts, Anna Faris og Emma Stone strålte under Golden Globe-utdelingen. Her på den røde løperen utenfor Beverly Hilton Hotel i Hollywood. Foto: Stella Pictures
Publisert Oppdatert

Natt til mandag, amerikansk tid, var det duket for en av årets gjeveste prisutdelinger: Golden Globe.

Råflotte kjoler, kombinert med dyre diamantsmykker og glitrende sko, var bare noen av detaljene TV-seerne og publikum kunne fryde seg over fra den røde løperen i Hollywood Beverly Hills.

Ifølge Det Nye-stylisten, Cecilie Mevatne, er det ingen tvil om hvilke skuespillere som imponerte mest.

- Dette er damer som virkelig «nailet» Golden Globe, sier hun.

Moteeksperten jobber som mote- og skjønnhetsansvarlig i Det Nye, og har tidligere jobbet for Harper's Bazaar i Singapore og Cosmopolitan i Australia. Hun er derfor godt vant til glitter og glamour.

Under nattens utdeling var det imidlertid bare fem kjendisdamer som stakk seg ut, ifølge Mevatne.

- Sexy splitt

GOLDEN GIRLS: Skuespillerne Naomi Watts, Anna Faris og Leslie Mann strålte fra topp til tå i gult og beige.
GOLDEN GIRLS: Skuespillerne Naomi Watts, Anna Faris og Leslie Mann strålte fra topp til tå i gult og beige. Foto: Stella Pictures

1. Den amerikanske modellen og skuespilleren Dakota Johnson (25) hadde for anledningen, valgt en fotsid beige kjole fra Chanel Haute Couture:

Mote- og skjønnhetsansvarlig i Det Nye, Cecilie Mevatne.
Mote- og skjønnhetsansvarlig i Det Nye, Cecilie Mevatne. Foto: Truls Qvale

- Når man har anledning til å gå med paljetter, gjør det! Denne kjolen sitter som støpt på Dakota Johnson.  Jeg elsker detaljene som den sexy splitten og den lille «havfrue-halen» gir.

2. Den engelsk-australske skuespilleren Naomi Watts (46) hadde tatt på seg en gul kjole fra Gucci og diamantsmykker fra luksusmerket Bulgari. Skuespillerkollega Leslie Mann (42) hadde valgt samme farge på sin kjole.

-  Gult er kult. Denne friske fargen ser fantastisk ut på Naomi og Leslie.  Begge kjolene har en fantastisk passform og en ekstra fin sving i midjen, roser Mevatne. Selv ble hun så inspirert av fargevalget at hun «vurderer sterkt å gå for gult i neste bryllup».

3. Sangeren og skuespilleren Anna Faris' (38) klassiske kjolevalg fra designermerket Reem Acra imponerte stort.

- Den vintage inspirerte kjolen til Anna Faris var utrolig fin. Et slikt materiale kan være vanskelig å bære, så jeg falt veldig for beltet hun har i livet. Det gir kjolen mer fasong, tipser Mevatne.

- En ubevegelig marengs

4. Den rødhårete skuespilleren Emma Stone (26) hadde valgt seg ut et litt annerledes klesplagg. Stone hadde nemlig tatt på seg en buksedress fra Lanvin og sko fra Christian Louboutin:

LEKKERT OG ELEGANT: Fra venstre: Heidi Klum, Dakota Johnson og Emma Stone utenfor Golden Globe-utdelingen.
LEKKERT OG ELEGANT: Fra venstre: Heidi Klum, Dakota Johnson og Emma Stone utenfor Golden Globe-utdelingen. Foto: Stella Pictures

- Emma Stone gjør det igjen og er rå som alltid. Jeg elsker når jenter tar på seg bukser på den røde løperen.

5. Den tyske supermodellen og motedesigneren Heidi Klum (41) var iført rødt fra topp til tå. Kjolen hun bar var fra det eksklusive designermerket Versace.

- Jeg elsker snittet og det asymmetriske spillet i den sexy kjolen til Heidi Klum. Det er ingen tvil om at denne damen kler rødt, sier Mevatne.

Likevel er det ikke alle som gikk helt til topps hos Det Nye-stylisten. «Girls»-stjernen Lena Dunham og skuespiller-kollegene Zosia Mamet og Kerry Washington fikk refs for sine kjolevalg.

- Under Golden Globe ser man ofte mange uheldige kjolevalg. Det skylles ofte feil farge eller fasong. Men også feil bruk av stoff kan få de fleste til å se ut som en ubevegelig marengs.

IMPONERTE IKKE: Fra venstre: skuespillerne Zosia Mamet, Lena Dunham og Kerry Washington hadde ikke tatt på seg kjoler Cecilie Mevatne kommer til å huske.
IMPONERTE IKKE: Fra venstre: skuespillerne Zosia Mamet, Lena Dunham og Kerry Washington hadde ikke tatt på seg kjoler Cecilie Mevatne kommer til å huske. Foto: Stella Pictures

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen