Fra ham til henne

Sjekk størrelsen på undertøyet

Det trenger ikke være så vanskelig å finne riktig størrelse på undertøyet til dama.

TIL HENNE: Det kan bli skikkelig suksess å motta et sexy undertøyssett fra kjæresten til jul, men da bør det passe.
TIL HENNE: Det kan bli skikkelig suksess å motta et sexy undertøyssett fra kjæresten til jul, men da bør det passe. Foto: Foto: Stella Picutres
Publisert Oppdatert
LEKRE GAVER UNDER TREET: Vurderer du å kjøpe forførende blonder til dama til jul, så sjekk størrelsen før du går i butikken.
LEKRE GAVER UNDER TREET: Vurderer du å kjøpe forførende blonder til dama til jul, så sjekk størrelsen før du går i butikken. Foto: Foto: Stella Pictures

Det er ingen tvil om at det er med blandede følelser man mottar undertøy i julegave fra kjæresten.

Hva om det er for lite, for stort eller så sexy at svigermor besvimer på selveste julaften?

Kanskje ikke noe bedre om kjæresten din har satset på de praktiske bomullstrusene med Snoopy på. Det ville vært krise.

Sjekk undertøysskuffen til dama

Hva gjør man så for å unngå dette skrekkscenarioet?

Butikkansatt Malin Nilsson på Triumph i Nedre Slottsgate i Oslo forteller at det er en del menn som ikke er forberedt når de skal kjøpe undertøy til kjærestene sine.

- Mange menn vet ikke at det ikke finnes størrelser for undertøy som for klær. Det er veldig mange menn som kommer inn og sier at de skal ha en bh i størrelse medium. Den hører vi utrolig ofte, sier Nilsson og ler.

- Et godt råd er å ta en titt i undertøysskuffen til kjæresten for å sjekke størrelsen på både bh og truse. Notér dette på en lapp og ta den i butikken, så er det enklere å ikke bomme, sier Nilsson.

Prøvedukker

Nilsson forteller at de bruker prøvedukkene i butikken, men at de også plomberer undertøyet slik at det kan byttes om det likevel skulle bli skivebom.

De fleste undertøysbutikker har prøvedukker som de kan bruke for å veilede kundene sine ved kjøp av undertøy, sier Ane Nustad hos La Senza Lingerie på Byporten, Oslo.

De fleste menn som kommer innom butikken for å handle undertøy til kjæresten er ikke så veldig forberedt.

- Vi peker og forklarer, eller vi bruker oss selv som jobber her. Det blir litt forklaring som er kjæresten din på min størrelse, eller min kollegas og så videre, uten at vi selvsagt går over streken, sier Nustad.

- Stort sett er det en god kombinasjon av både kvinner og menn som handler undertøy hos oss, men det er klart at nå som det nærmer seg jul, ser vi at mengden menn som skal handle gaver øker, avslutter Nustad.

Les også:

Nesten uten en tråd

Sexy og forførende undertøy

29 trendy gaver til kjæresten

Denne champagnen er best

Hva mener du er verst? Å få undertøy som er for stort eller for lite? Skriv inn til oss i kommentarfeltet!

SILKE OG SATENG: Sats på noe sexy til kjæresten din til jul istedenfor de praktiske bomullstrusene.
SILKE OG SATENG: Sats på noe sexy til kjæresten din til jul istedenfor de praktiske bomullstrusene. Foto: Foto: Stella Pictures

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning