Drew Barrymore

Fem dager, seks stiler

Drew Barrymore var innom seks tiår forrige uke.

Publisert Oppdatert

Fra 20-tallets glamour til en av dagens hotteste trender. Drew Barrymore er helt med på motene.

Sist uke var en stor uke for Drew Barrymore. Hennes nyeste film, «Grey Gardens», hadde premiere i hjemlandet USA. Drew visste at hun ville få mye oppmerksomhet, og sørget for et lite ekstra kick for motereportere. På fem dager rakk hun innom hele seks tiår med antrekkene sine.

Jean Harlow

Mandag startet hun superuka med en opptreden på talkshowet «Live with Regis and Kelly» med et antrekk som har blitt en av dagens største klassikere: svart og hvit kjole, røde pumps og oppsatt hår i flette.

Dagen etter tok Drew en tur tilbake til 1920-tallet. Med en hudfarget kjole besatt av perler og «diamanter», bølger i håret og dyp rød leppestift og neglelakk, så Drew ut som 20-tallets mest glamorøse kvinner à la Jean Harlow og Greta Garbo.

Les også: Tidløst Hollywood-hår

Puffermer og tupert hår

Onsdag fikk vi en liten flashback til 80-tallet da Drew gjestet David Letterman i hans talkshow. Den åletrange, svarte kjolen med gigantiske puffermer er fra Giambattista Valli. Håret var satt opp i en stram topp, og Drew hadde valgt å beholde de røde leppene og neglene fra dagen før.

Under Hollywood-premieren av HBO-filmen «Grey Gardens» torsdag valgte Drew en sexy look fra 60- og 70-tallet. Stort, tupert hår, markerte øyne og lyse lepper gir assosiasjoner til Brigitte Bardot. En vide, hippieinspirerte, hvite kjolen er fra Andrew GN, og minner om 70-tallets frie natur. Smykkene er store og friske i fargen, akkurat som på 60- og 70-tallet.

TUPERT: Drew Barrymore med hår og makeup fra 60-tallet.
TUPERT: Drew Barrymore med hår og makeup fra 60-tallet. Foto: Foto: Bulls

Les også: Så tynne de har blitt!

To stiler på én dag

Fredag skiftet Drew stil fra dag til kveld. På dagen hadde hun en sofistikert, lilla kjole i et silkestoff med en stor brosje på høyre skulder. Solbrillene er store og fargede à la 60-tallet, og de røde skoene med åpen tå får fram Drews vakre bein. Håret er satt opp i en løs topp på kronen av hodet, og Drew holder en rak og elegant holdning. Slik skal det gjøres!

Kveldsantrekket gir assosiasjoner til 90-tallet med de store skoene, den tunge sminken og den ubestemmelige lengden på kjolen. Fargen på kjolen med én skulder er også i en skala man så mye til på 90-tallet. Håret er løsnet og rufset til siden dagfrisyren.

Se alle antrekkene i bildegalleriet!

Les også: Stem på verdens vakreste brunette

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning