Det Nye-jenta

Dette har gitt henne 102 000 følgere

Nå er Instagram-dronningen Marit finalist i Det Nye-jenta.

Publisert Oppdatert
- Jeg er ikke bare en vanlig rosablogger.

Marit Isachsen ble stemt videre av seerne etter første episode Det Nye-jenta, og er i likhet med Camilla Waage og Karn Kjerstad en av finalistene i konkurransen - der vinneren kommer på coveret av Det Nye og får en egen blogg på detnye.no.

- Jeg liker å ta sjanser, da jeg meldte meg på tenkte jeg aldri at jeg skulle kommer så langt, det er helt utrolig, sier 16-åringen fra Bergen.

Utrolig er også Marits popularitet på Instagram, der 102 000 føler hennes profil monomolove i skrivende stund. Som mange andre deler Marit bilder av antrekk og hverdagsøyeblikk, men i tillegg legger hun ofte ut bilder av avansert ansiktsmaling. Det samme gjør hun på bloggen sin, der man også får se animerte gif-filer, kort fortalt bevegelige bilder, den kreative 16-åringen har snekret sammen hjemme i Bergen.

Se Det Nye-jenta mandager kl 21.25 på TV2 Bliss og på detnye.no.

- Mye av fritiden min går jo selvsagt med til å ta bilder og lage gifs. De tar litt tid å lage, men det er noe jeg syntes er helt greit. Jeg får masse spørsmål om hvorfor jeg gidder å bruke tid på det, og da kan jeg svare kort og enkelt at det er fordi jeg syntes det er gøy. Folk som spiller gitar sitter og øver for å bli bedre, samme må jeg gjøre. Skal jeg bli bedre i det jeg liker å gjøre, må jeg gjøre det masse.

- Hvorfor skiller du deg ut?

- Jeg er ikke bare en vanlig rosablogger. Hvis jeg vinner og skal ha blogg på detnye.no vil den ikke bare være det samme som alle har sett før. Selvfølgelig vil det bli litt om hverdagen og klær og sånt, men jeg vil også vise litt mer spesielle ting, som maling i ansiktet og alle de tingene jeg driver med. Forleden lagde jeg en kjole av avispapir, så du vil få en del ting som ikke er helt vanlig.

Rå ansiktsmaling - steg for steg: Se hvordan hun gjør det!

Finalist i Det Nye-jenta Marit Isachsen.

Finalist i Det Nye-jenta Marit Isachsen. Foto: Privat

Les også: dette vil du gå med i høst - sniktitt på de nye trendene

- Hva drømmer du om?

- Å kunne leve av det jeg elsker å gjøre, designe klær... Og kanskje sminke kjente personer?

- Mange ville synes det var skummelt å melde seg på en konkurranse som dette. Er du tøff?

- Dette hadde aldri skjedd om jeg ikke tok den sjansen og meldte meg på. Jeg er også utrolig glad i fart og spenning. Jo fortere, jo bedre. Og jeg elsker skrekkfilmer og thrillere, så du kan vel kalle meg litt tøff? Men på andre ting er jeg superpyse, jeg kan for eksempel ikke fordra gamle, skitne ting og krypdyr.

- Hvorfor vil du vinne Det Nye-jenta?

- Hvem har ikke drømt om å komme på coveret til favoritt bladet deres?

Les også:

AVISKJOLE: Marits egenlagede kjole av avispapir.

AVISKJOLE: Marits egenlagede kjole av avispapir. Foto: Privat

Denne mannen ville vi snudd oss etter på gata

Slik vil kjæresten at du skal kle deg

Vi har testet 17 populære nettbutikker

Trenger du hårinspirasjon? Sjekk ut Det Nyes store hårguide

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning