Det Nye + Glossybox = Sant

Det Nye har valgt ut produkter til en helt egen Glossybox.

Publisert Oppdatert

Endelig har Glossybox kommet til Norge, et must for alle med sminkedilla! Dette er en medlemskapstjeneste, der du hver måned får tilsendt en eske med nye, fine beautyprodukter.

Å abonnere på Glossybox koster kun kr 179 per måned, og du får da tilsendt en fin eske fylt med fem skjønnhetsprodukter i mindre størrelse. En perfekt måte å skjemme bort seg selv på!

BESTILL HER!

Eksklusivt samarbeid

Denne høsten har vi i Det nye inngått et samarbeid med Glossybox. Vi har nemlig fått fylle oktoberesken med produkter vi mener du bør teste ut!

Og her er godbitene vi har fyllt den med:

Et avansert serum fra Elizabeth Arden som fornyer klarhet og struktur i huden, slik at den får en sunn og vakker glød. Bidrar til å jevne ut hudfargen, viske bort fine linjer og gjøre porene mindre synlige. I boksen får du en prøve på 5 ml.

Neglelakk fra FNUG har fine farger, mye glans, ekstremt bra holdbarhet, intense fargepigment og er lette å påføre. I boksen får du én av seks fine farger i original størrelse, 8,5 ml.

Maskara som gir fantastisk volum, og med flere lag får du en dramatisk falskvippeeffekt. Bruk den siden på børsten med lang bust for separasjon og megavolum, og den med kort bust for å bygge et mer dramatisk og skreddersydd volum. Oriflame Volume Build Mascara, 8 ml. Kommer i original størrelse.

Hårolje, shinespray eller sjampo og balsam fra fra Matrix. I boksen får du dem i prøvestørrelser.

Fuktighetskrem for normal til tørr hud. Trekker lett inn i huden, har en naturlig duft, mykgjør og gir fuktighet i opptil 24 timer. Inneholder bla. Shea Butter fra Community Fair Trade prosjektet i Ghana. The Body Shop Shea Butter. I boksen får du en prøve på 50 ml. Får du ikke Shea Body Butter fra The Body Shop så får du en viktig komplement til neglelakket fra FNUG. Det er styrkende Trinds Nail Repair, perfekt som underlakk. Produktet i esken er 5 ml.

I tillegg har vi laget en helt egen beautyspesial av Det Nye, i hendig, lite format, som følger med i esken.

For bestilling og mer informasjon gå in på glossybox.no.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning