LINE KIRKHUS
LINE KIRKHUS Foto: FOTO: Line Kirkhus

Blogger Line Kirkhus

Line Kirkhus (lilisfashion.com)

- Fra designerne tror jeg stort på helmønstrede antrekk som vi så hos Stella McCartney og Celine resort, tegneserie og printede overdeler, som Philip Lim, Balenciaga og Givenchy.

Publisert Oppdatert

Line Kirkhus (32) fra lilisfashion.com, har både utdannelse som motefotograf fra London College of Fashion og som journalist. Etter lang fartstid i motebransjen som moteredaktør og stylist, kom bloggen i 2009 og har raskt vokst seg stor og kjent som en profesjonell moteblogg og inspirasjonskilde for mote-, skjønnhet-, reise- og interiørentusiaster.

Hva blir høstens største trender?

- I kjølevannet av filmen Drive som kom i fjor ser vi at designerne har latt seg inspirere av broderte silkejakker og vi ser flere versjoner av denne i motebildet. Vi lar oss nå inspirere enda mer av gatemote også. Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for parisernes stil. Det er så effortless chic, og det digger jeg. Minimalistisk, nonchalant og tilfeldig straight-stylede antrekk à la Emanuelle Alt (moteredaktør i franske Vogue) er det perfekte eksempelet på dette. Så kan vi jo ikke glemme denim! Kombinert på mange ulike måter og gjerne med grov strikk eller westerninspirerte plagg à la Isabel Marant. Fra designerne tror jeg stort på helmønstrede antrekk som vi så hos Stella McCartney og Celine resort, tegneserie og printede overdeler, som Philip Lim, Balenciaga og Givenchy. Samtidig har jeg veldig tro på at uniformspregede jakker kommer til å synes i motebildet igjen.

Hvilke innkjøp kommer du til å gjøre i høst?

- Det jeg har mest lyst på er en Proenza Schouler-jakke, Céline Classic Box Bag og Isabel Marant Milwaukee boots!

Les også:

Sesongens fineste armbånd

- Jeg har aldri vært komfortabel med å være sexy

De beste nettbutikkene

Vi testet lipglosser

78 solbriller du vil digge

PÅ ØNSKELISTA: Isabel Marant Milwaukee boots ca. kr. 6.500, Celine Classic Box Bag ca. kr 20.000. Proenza Schouler-jakke har ikke kommet fra runway til butikk enda- men den får nok en heftig prislapp. Drømmekjøp med andre ord.
PÅ ØNSKELISTA: Isabel Marant Milwaukee boots ca. kr. 6.500, Celine Classic Box Bag ca. kr 20.000. Proenza Schouler-jakke har ikke kommet fra runway til butikk enda- men den får nok en heftig prislapp. Drømmekjøp med andre ord. Foto: FOTO: STella Pictures, Line Kirkhus, Proenza Schouler og produsentene.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen