Blogger Kristin Gjelsvik

Kristin Gjelsvik (styleconnection.blogg.no)

- Det er alltid en trend jeg kan trekke frem som viktig, og til høsten er det uten tvil militært.

KRISTIN GJELSVIK
KRISTIN GJELSVIK Foto: FOTO: Kristin Gjelsvik
Publisert Oppdatert

Kristin Gjelsvik (25) som star bak bloggen styleconnection.blogg.no er ivrig etter å slenge på seg en stor og god vintage militærjakke til høsten og lar accessoirer spille en hovedrolle i garderoben.

Hva blir høstens største trender?

- Jeg følger aldri trendene slavisk og liker å kombinere ting litt på min egen måte. Det er dagsform og humør som er avgjørende for hva jeg tar på meg, og ikke nødvendigvis det som beveger seg på runwayen. Allikevel er det alltid en trend jeg kan trekke frem som viktig, og til høsten er det uten tvil militært. Skal du investere i ett plagg denne høsten, bør det være en skikkelig kul vintage militærjakke. I tillegg er en oversized denimjakke også et godt kjøp, og selvfølgelig studs. Studs er også en viktig trend og like kult som både accessoirer og som detaljer på jakker og topper.

Hvilke innkjøp kommer du til å gjøre i høst?

- I min garderobe er det i alltid rom for neonfarger uavhengig om det er hot eller ikke, så jeg kommer garantert til å kombinere militært og studs med lekne og sprudlende neonfarger utover høsten.

Les også:

Tre bloggere styler shortsen, bomberjakka og tulipantoppen

De beste nettbutikkene

Sesongens fineste armbånd

Vi testet lipglosser

PÅ ØNSKELISTA: Ilse Jacobsen støvler kr 949 på footway.no, vintage style militærjakke fra Ellos kr 499.  Dobbeltsidig nagle-øredobb fra Cubus kr 49.
PÅ ØNSKELISTA: Ilse Jacobsen støvler kr 949 på footway.no, vintage style militærjakke fra Ellos kr 499. Dobbeltsidig nagle-øredobb fra Cubus kr 49. Foto: FOTO: Produsentene, Kristin Gjelsvik og Stella Pictures.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen