Blogger Cathrine Heienberg

Cathrine Heienberg (cathinthecity.com)

- I høst håper jeg vi ser flere kule og sære kåper, og færre Parajumpers og Canada Goose.

CATHRINE HEIENBERG
CATHRINE HEIENBERG Foto: FOTO: Cathrine Heienberg
Publisert Oppdatert

Bloggen cathinthecity.com ble lansert av bergenseren Cathrine Heienberg (22) i 2010 rett før hun skulle ha ett lengre opphold i New York.

Nærmest over natten var suksessen et faktum med godt over 30.000 daglig lesere. I dag lever hun av å blogge, men er også frilansjournalist for Side2, og skriver en shoppingspalte for Bergensavisen, og høsten får Cathrine til å se burgunder!

Hva blir høstens største trender?

- Jeg tror en av de hotteste trendene i høst blir klær og accessoirer i fargen burgunder. Fargen er både feminin og rocka, og passer like godt på vesken som på leppene. Et stort skjerf i burgunder matchet med en grov strikkegenser, en kul skinnjakke, smale jeans og noen røffe boots er et perfekt høstantrekk.

Hvilke innkjøp kommer du til å gjøre i høst?

- En kul veske som tåler høstværet i Bergen, og som setter prikken over i-en i høstantrekket. Denne fra Proenza Schouler er på toppen av ønskelisten. Statementsko som er både komfortable og trendy er et must. Man kommer ikke utenom gode ytterplagg, og i høst håper jeg vi ser flere kule og sære kåper, og færre Parajumpers og Canada Goose. Denne fra H&M er perfekt!

Les også:

Tre bloggere styler shortsen, bomberjakka og tulipantoppen

De beste nettbutikkene

Sesongens fineste armbånd

Vi testet lipglosser

PÅ ØNSKELISTA: Kåpe fra H&M kr 799. Dressko med metalltupp fra Valentino ca. kr 5.500 hos net-a-porter.com. Proenza Schouler-veske ca. kr 44.000 fra mytheresa.com
PÅ ØNSKELISTA: Kåpe fra H&M kr 799. Dressko med metalltupp fra Valentino ca. kr 5.500 hos net-a-porter.com. Proenza Schouler-veske ca. kr 44.000 fra mytheresa.com Foto: FOTO: Stella Pictures, Cathrine Heienberg, produsentene

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning