SLIK FÅR DU FLERE FØLGERE PÅ INSTAGRAM

Bli dronningen av Instagram

Fra mandag tar Det Nye-jenta Åshild Ringhus (17) over Det Nye sin Instagram-konto. Men først gir hun deg oppskriften på egen suksess.

INSTAMOMENTS: Det Nye-jenta Åshild Ringhus (17) kan i dag skilte med flere ti-talls tusen følgere på Instagram. Nå gir hun deg sine beste tips om hvordan du også kan få flere følgere.
INSTAMOMENTS: Det Nye-jenta Åshild Ringhus (17) kan i dag skilte med flere ti-talls tusen følgere på Instagram. Nå gir hun deg sine beste tips om hvordan du også kan få flere følgere. Foto: Foto: Truls Qvale/Privat
Publisert Oppdatert

Enten det er musikk, mote eller sport blir vi aldri lei av inspirerende profiler på sosiale medier. Men mange drømmer også om flere følgere.

Det Nye-jenta Åshild Ringhus, som heter @aashildri på Instagram, kan per dags dato skilte med i overkant av 60.000 følgere.

- Da jeg opprettet Instagram la jeg for det meste ut bilder av naturen. Etter hvert begynte jeg å legge ut bilder av klær i tillegg til «selfies». Etter jeg var med på Det Nye-jenta kom det endel nye følgere, noe jeg selvfølgelig synes er utrolig gøy.

Gjester Det Nye sin Instagram

I dag forsøker hun å legge ut ett bilde hver dag.

- Noen dager blir det ingen og andre dager blir det to, sier hun.

Fra og med mandag skal Åshild Ringhus gjeste Det Nye sin Instagram-konto (@detnye). Der skal hun først og fremst dele bilder fra hverdagslivet, men skal også gi følgerne innblikk i det som inspirerer henne både fra skjønnhet- og moteverdenen.

LES OGSÅ: Derfor er de verdens mektigste tenåringer

For henne gir sosiale medier henne en unik mulighet til å kommunisere med fansen.

- Hvor viktig har Instagram vært for deg ?

- Det jeg synes er så gøy med Instagram er at jeg får muligheten til å kommunisere direkte med følgerne mine, sier Åshild.

- Lik og del

17-åringen deler nå sine beste tips for de som har lyst på flere følgere:

1. Legg ut bilder som du selv liker at andre legger ut.

2. Svar på kommentarer du får og gjerne kommenter på andre sine bilder.

3. Morsomme bildetekster er alltid bra.

4. Vær aktiv og legg ofte ut bilder.

5. Det er også viktig å være tålmodig og ikke gi opp. Selv om det tar tid, kommer følgerene etter hvert.

Likevel er ikke alle like opptatt av å få flere følgere. Mange bruker Instagram som en egen inspirasjonskilde. Det finnes nemlig et hav av kontoer for de som er lidenskapelig opptatt av mat, trening, reiser, mote eller natur.

- Instagram inneholder så mye inspirasjon! Ikke bare når det gjelder mote, men også alt fra interiør til mat. Dersom man er ute etter å starte det nye livet i 2015 med trening, er det også utallige inspirasjonsprofiler med quotes som forteller deg «just do it!», sier Ringhus.

10 du bør følge

Under finner du en oversikt over de Instagram-kontoene du absolutt ikke vil gå glipp av i 2015.

DISSE BØR DU FØLGE: Det finnes et hav av inspirerende Instagram-kontoer der ute. Det Nye tipser deg om ti av dem.
DISSE BØR DU FØLGE: Det finnes et hav av inspirerende Instagram-kontoer der ute. Det Nye tipser deg om ti av dem. Foto: Privat

@detnye Det Nye – mote- og livsstilsmagasin

På Det Nye sin Instagram-konto finner du inspirerende antrekksbilder fra internasjonale moteyndlinger, leserne våre og oss, samt glimt fra hverdagen vår i redaksjonen. Vi holder deg også oppdatert på moter og trender, men er også glad i bilder som får deg til å trekke litt ekstra på smilebåndet.

@styledumonde Acielle – blogger

Den belgiske Instagram-kontoen er stappfull av inspirerende gatemote, og bildene har blitt publisert i flere ledende motemagasiner som Vouge og Elle, verden over. Er du ute etter siste nytt og en skikkelig dose antrekksinspirasjon, er det verdt å ta seg en skroll innom her.

@grazia_live Grazia UK – magasin

Det britiske motemagasinet viser deg kjendiser i herlige kreasjoner, samt en liten sniktitt i bransjens kulisser. Her får du trendene omtrent samtidig som de oppstår, både fra catwalken, den røde løperen og på skjønnhetsfronten. Dette er en herlig snadderpakke med mote- og beautyinspo i fleng.

@majawyh Maja Weyhe – blogger

Den tyske bloggeren oppdaterer daglig med både antrekk- og hverdagsbilder. Et par runde solbrillene og en oversized kåpe er en gjenganger i postene, og stilen hennes passer det norske klimaet perfekt! Maja mikser både vintage og luksus, og kan gå fra avslappet bohemsk den ene dagen, til rocka chic den andre dagen. Vi kjenner et lite stikk av sjalusi så fort vi ser et plagg fra garderoben hennes.

@weworewhat Danielle Bernstein – blogger og stylist

22-åringen elsker å bruke snekkerbukser, og gjør det definitivt med stil. Hun oppdaterer flere ganger daglig – og til over en halv million følgere. Selv om mote dominerer feeden hennes, er det også små innblikk i hverdagen til fashionistaen, som bor på Manhattan i New York. Forbered deg på å bli frelst, for denne jenta vet hvordan det skal gjøres!

@nytimesfashion New York Times – avis

Den populære New York-avisa konsentrerer seg ikke bare om breaking news, men har også en egen Insta-konto viet kun til mote. Her er det uendelig med drømmeantrekk, hovedsakelig presentert av kvinnelige stilikoner, men du finner små motedrypp for typen. Både gatemote- og catwalkbilder fra hele verden blir publisert til stor inspirasjon og lykkerus for alle oss moteinteresserte.

@theurbanspotter Daniel Bruno Grandl – motefotograf

Den nederlandske fotografen og bloggeren Daniel har bosatt seg i London for å gjøre det han elsker mest – fotografere gatemote. Her finner du et vidt spekter av antrekk, ikke bare av velkledde London-jenter, men fashionistaer verden over. Ved å trykke «følger» på denne kontoen, er du sikret en daglig dose deilig motemani.

@jaiperdumaveste Nabile Quenum – motefotograf

Fotografen har sin base i Paris, og deler utelukkende gatemotebilder både på Instagram, og på bloggen med samme navn. Her finner du inspirasjon til deg selv, så vel som til kjæreste. Nabile tar bilder i de parisiske gater fordi han elsker spontaniteten og de delikate detaljer pariserne omgir seg med. «J‘ai perdu ma veste» er fransk for «jeg har mistet jakken min», men heldigvis har ikke eieren mistet den inspirerende motesansen sin.

@patriciamanfield Patricia Manfield – motestudent og blogger

Den vakre 22-åringen har satset alt på mote, og studerer faget i Milan. Hun driver livsstilsbloggen theatelier.me med kjæresten Giotto Galendoli, og paret er ofte foreviget av gatemotefotografer. Denne jenta deler hyppig inspirerende antrekksbilder, og stilen hennes er både feminin og anvendelig.

@fashionlandscape Laura Dittrich – blogger

På kontoen til den tyske jenta får du det beste fra to verdener. Laura blander personlig mote med inspirerende, skandinavisk interiør. Her får du både antrekksbilder og kollasjer, og hvis du virkelig vil trigge shoppemuskelen, er det drøssevis av inspirasjon å boltre seg i.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning