Høye hæler

17 par høyhælte drømmesko

Her er 17 lekre og høytragende partysko i alle prisklasser.

Publisert Oppdatert

Ønsker du å komme litt opp i høyden på julefesten? Da er den store trenden med plattformsåle under festskoene noe for deg.

Komfort i høyden

Plattformsålen gjør ikke bare at du rager høyt og har god utsikt, men de er faktisk mer komfortable enn de fleste vanlige pumps også. Tro det eller ei.

Den høye sålen under selve foten, gjør at foten får litt mer demping mot bakken i tillegg til at fallet fra hæl til tå ikke blir så bratt.

Les også: Lange lekre kjoler.

Designere på nett

Designerskoene er ikke lenger like vanskelige å få tak i. Du finner merker som Marni, Stella McCartney, Chloé, Fendi, Christian Louboutin og Jimmy Choo på Net-a-porter. Klikk her for flere høyhælte drømmesko fra Net-a-porter.

Bluefly.com kan skilte med merker som Chanel, Roger Vivier, Gucci, Versace og Yves Saint Laurent for å neven noen. Denne nettsiden har også som målsetting å være billigere enn butikkene, og det liker vi jo. Her finner du rabatter fra 10% og oppover. Ta en titt for flere sko her .

Les også: Dinglende tilbehør.

Rimelige sko på nett

Mango har også mange flotte sko i sortiment nå, og du kan se utvalget på Mangos nettbutikk her .

Lille Vinkel er en skobutikk i Oslo, men er tilgjengelig for hele landet med sin prisbelønnede nettside Lillevinkel.no.

Ebay vil du også kunne finne all verdens sko i all verdens prisklasser. Dette er en auksjonsnettside, men mange legger også ut sko og andre ting til fast pris.

Har du forslag til gode nettbutikker som selger sko, skriv det gjerne inn i kommentarfeltet under artikkelen.

Les også: Den lille sorte.

Les også: Snuppete sløyfer.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning