Vil være penest

Victoria Beckham ønsker ikke at ektemannen David skal utsettes for unge fristelser.

Foto: WireImage/All Over
Publisert Oppdatert

Etter David Beckhams (32) frekke flørting med andre kvinner, blant annet med sin personlige assistent i 2004, utøver Victoria (33) full kontroll over hvem ektemannen tilbringer tid sammen.

Stygge ansettelser

En av Victorias mest effektive metoder er å ansette dyktige kvinner, som kanskje sliter litt med vekta.

- Det viktigste er at hans personlige assistenten er profesjonell. Hun kan ikke være spesielt pen eller for tynn. Det er jeg som gjelder, sier en bestemt Victoria i TV-programmet Coming to America.

Assistent-flørt

Siden David og Victoria giftet seg i 1997 har ryktene om Davids mange affærer florert. I 2004 opplevde de en spesielt stor krise da Davids tidligere personlige assistent, Rebecca Loos, uttalte offentlig at hun hadde hatt et seksuelt forhold til fotballkongen.

Rebecca fortalte sin bror om forholdet, og i tillegg skal en av Beckhams sjåfører ha sett de to kysse åpenlyst.

Avisen News of the World gjenga en av Davids avslørende tekstmeldinger til Rebecca:

- Jeg vet jeg ikke burde gjøre dette, men jeg kan ikke la være. Jeg vil virkelig dette. Det gjør meg lykkelig. Jeg vil at du skal være sammen med meg i hele natt, skal han ha skrevet til Loos.

Flere episoder

Det har ikke skjedd bare èn gang, at aviser har gått ut med informasjon om Davids flaue sidesprang. I 2005 gikk den sveitiske skjønnheten Nathalie Sterchele ut med informasjon om sitt seksuelle forhold til David.

Det er kanskje ikke så rart at Victoria begynner å bli paranoid?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning