Trendy på etterskudd

Freddy dos Santos mener han er trendy, men at han ligger et par trender på etterskudd i forhold til alle andre.

Publisert Oppdatert

Vi har allerede pratet med Daniel Nannskog i Stabæk og Pål Strand i Lillestrøm om deres forhold til jenter, mote og fotball. I dag går turen til Vålerenga og Freddy dos Santos.

Ligger etter trendene

Spiller nummer seks på Vålerenga er en profilert mann i Tippeligaen. Han er populær hos damene og opptatt av hvordan han ser ut.

- Det er kanskje ikke så viktig for meg å være trendy, men jeg vil jo føle meg vel. Selve motebildet er jeg ikke så oppdatert på, og ligger vel konstant en trend eller to på etterskudd, sier Freddy til DetNye.no.

Men han innrømmer at han fort blir lei av klærne sine, så han må stadig ut på shopping.

- Hvor mye tid bruker du egentlig på shopping?

- Det går som regel lang tid mellom hver gang jeg handler klær. Men så går jeg forbi Insomnia på Grünerløkka i Oslo og begynner å småprate med innehaveren som sitter i en solstol utenfor. Jeg blir lurt med inn i butikken og bruker masse penger. På den måten gjør jeg unna all shoppinga for de neste månedene, sier fotballspilleren. Helst ikke fotballdrakt i hverdagen

Når Freddy går på fest eller konsert er han som regel kledd i t-skjorte og olabukse. Selv tror han at han gjerne kunne oppdatert seg litt.

- Jeg har faktisk lyst til å gå mer i skjorter, men av en eller annen grunn havner jeg stort sett alltid i t-skjorte. Jeg sliter litt med klesstilen når jeg skal på en fest hvor dresskoden er litt midt mellom pyntet og casual. Jeg er litt usikker på hvilke sko jeg skal ha på meg når jeg skal være litt pyntet, sier han.

Og selv om han selv har en avslappet stil, behøver ikke jentene å være like avslappet. Ikke alltid, i alle fall.

- Jeg liker både en avslappet jeans og joggesko-stil og den feminine med kjole og høyhælte sko. Det viktigste er at hun bærer klærne vel og med en rak holdning, sier han.

- Hva med jenter med supporterdrakt?

- Hun må gjerne ha supporterutstyr, gjerne en VIF-drakt med nummer seks på. Da får jeg god støtte og selvtillit, ler Freddy, men han legger til at det helst kan holde seg til kampen, og ikke ellers i hverdagen. Spisse sko og hatter

Som regel ser vi guttene på Vålerenga i fotballdrakt eller treningsdress, men det er tydeligvis noen som kan kle seg også utenfor banen.

- Hvilke spillere på laget syntes du er best kledd?

- Arni Gautur Arason har jo selv sagt til en islandsk avis at vi nordmenn kler oss dårlig, og at han ser på oss som sine "rare fettere" som ikke skjønner mote. Han har jo fine skjerf og spisse sko, så han er vel godt kledd da? Ellers vil jeg dra frem en av unggutta, Arnar Førsund. Han har en fantastisk rocka stil, med en hatt til enhver anledning, sier Freddy. Jentegale Carew og Riise

Det har de siste fotballsesongene vært en stor økning av jenter på tribunen. Det syntes Freddy er en god trend.

- Hvorfor tror du det er sånn?

- Fotball tar vel såpass stor plass i mediebildet at man ikke har kunnet unngå å legge merke til det. Alle får jo et forhold til de største kjendisene, og når vi har så gode representanter og frontfigurer som Carew og Riise og så videre, så er det ikke rart jentene begynner å fatte interesse. Dessuten har vel de to antakelig kontaktet de fleste av jentene personlig, ler Freddy.

Og om hvem som blir topp fem i Tippeligaen kommende år, er ikke Oslo-gutten i tvil:

- Vålerenga, Start, Viking, Brann, Rosenborg. I nevnte rekkefølge.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning