Snåle skjønnhetstips

Tannpasta på kvisene og rumpekrem på albuen kan funke like bra som de dyre produktene i butikken. Her er noen skjønnhetstips utenom det vanlige.

Publisert Oppdatert
Et kvarter med tannkrem på kvisene, og vips så tørker de ut. Sier kjerringrådet! (Foto: iStockphoto)
Et kvarter med tannkrem på kvisene, og vips så tørker de ut. Sier kjerringrådet! (Foto: iStockphoto)
Babyolje kan få leggene dine til å se glinsende ut. (Foto: iStockphoto)
Babyolje kan få leggene dine til å se glinsende ut. (Foto: iStockphoto)

Tørr hud og kviser dukker også opp når lommeboka er tom. Kanskje finner du noe du kan bruke på www.cosmopolitan.com sin liste over snåle råd.

Superlim kan gjøre susen når neglen din får et rift på siden. Lim den på i stedet for å klippe den av. Med et lag neglelakk blir ikke skjøten synlig i det hele tatt.

Pudder gjør nytten hvis hårfestet begynner å se litt fett ut. Bruk en god sminkebørste. Dette vil fjerne oljen og ingen vil se at du droppet hårvasken i dag.

Babyolje i bodylotion kan være det du leter etter hvis du vil ha skinnende legger.

Putt eyelineren i fryseren i omtrent 15 minutter hvis tuppen er myk og lite samarbeidsvillig. Når du tar den opp igjen skal du se at alt går mye bedre.

Tannkrem er rette medisin for irriterende kviser. Smør på en mengde som tilsvarer en ert og la det sitte på i et kvarter før du vasker det av. Tannkremen tørker ut kvisen.

Krem for såre babyrumper hjelper hvis du har tørre hudområder for eksempel på albuene.

En fuktig tepose av grønn te kan hjelpe hvis huden er irritert og rød. Kjøl ned den våte teposen før du forsiktig berører huden med den. Antioksidantene vil redusere problemet.

En maske av eggehvite kan være løsningen dersom du vil bli kvitt den gustne huden uten å bruke penger på spa. Bruk en helt vanlig eggehvite som maske i fem minutter før du vasker den av. Proteinene hjelper huden å gjenopprette fuktigheten.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning