Saftige kjendisfantasier

Jenter skriver homoerotiske historier på nettet om yndlingskjendisene sine.

Publisert Oppdatert
Morten Gamst Pedersen er blant de norske fotballspillerne jenter slasher om på nettet. (Foto: Herognå)
Morten Gamst Pedersen er blant de norske fotballspillerne jenter slasher om på nettet. (Foto: Herognå) Foto: HerogNå

- Morten Harket så ned på den blonde gutten som satt på knærne foran han og stønnet. Han hadde ikke peil på hvor denne gutten kom fra, men han var en ekspert i å suge pikk.

Dette er innledningen til en av mange oppdiktede slash-historier om popsangeren Morten Harket som ligger ute på nettet. Historien er bare en av mange vi har funnet frem til om norske kjekkaser som Morten Harket og fotballspilleren Morten Gamst Pedersen.

Slash er nettfantasieri

Slash er en underkategori av fenomenet fan fiction, som består av oppdiktede historier om kjente rollefigurer eller kjendiser. Slash har tatt av på nettet de siste årene, og stadig flere jenter publiserer erotiske fantasifortellinger om kjente menn på nettet.

Det spesielle ved dette fenomenet er at det ofte er jenter som slasher om menn som har sex med andre menn. Med andre ord har jentene snudd opp ned på den populære myten der menn fantaserer om lesbesex. Nå er det homosex som gjelder, og det blant kjendiser! Historiene skrives både om kjendisene selv og om rollefigurene de har i kjente filmer og serier.

I Det Nye nummer 13, som er i salg fra mandag, kan du for eksempel lese utdrag fra saftige slash-historier om forholdet mellom Joey og Chandler fra Friends, og Mark og Derek fra Grey's Anatomy.

Norske slash-kjendiser

Selv om det er mest utenlandske kjendiser det fantaseres om på nettet, blir norske kjendiser stadig oftere anvendt i de sexy historiene. Spesielt fotballspillere er populære, men også kjendiser som Morten Harket og gruppa Seigmenn slashes på nettet. Fellestrekket for de norske slash-kjendisene er at de er kjent utover Norges grenser.

Morten Gamst Pedersen, John Arne Riise, Per Ciljan Skjelbred, Stian Ohr, Kristofer Hæstad og Ole Gunnar Solskjær er blant fotballspillerne som har sex med hverandre, og andre kjendiser, på nettet.

Protesterer vilt

Norske fotballstjerner reagerer kraftig på det nye nettfenomenet. Det er første gang profilerte nordmenn opplever å bli erotifisert på nettsider, og reaksjonene har ikke latt vente på seg.

- Det er helt utrolig hva folk kan få seg til å gjøre. Vi er mennesker med følelser vi også. Dette er respektløst, sier Morten Gamst Pedersen til VG.

Rosenborgspiller Per Ciljan Skjelbred tar det mer med ro enn kollegaen.

- Jeg bryr meg ikke om det. Jeg bryr meg om fotball, har folk fantasier om meg og andre, får de ha det for seg selv, sier han.

PS! I Det Nye nummer 13, som er i salg fra mandag 10. september, kan du også møte jenter som liker å skrive eller å lese slike sex-historier på nettet.

Kjøper du et abonnement, får du Det Nye i postkassa før alle andre! Klikk her for å få et godt tilbud.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning