Poserer for H&M

Du får se mye mer til danske Mads Mikkelsen fremover - først og fremst i høstens motekampanje fra kleskjeden H&M.

Foto: Hennes og Mauritz
Publisert Oppdatert
Foto: Hennes og Maurtiz
Foto: Hennes og Maurtiz

Hennes og Mauritz klarer stadig å kapre de hotteste superstjernene til kampanjene sine. Denne høsten falt valget på den stadig mer populære skuespilleren Mads Mikkelsen (41) fra Danmark.

Kaprer Bond-hunk

Kanskje er det Mads Mikkelsens siste stunt, som gjorde at Hennes og Mauritz fikk øynene opp for han. Mads gjorde nemlig en utmerket jobb som skurken Le Chiffre i James Bond-filmen Casino Royale. Nå henger han snart rundt om i europeiske byer som reklame for H&M.

- Det er morsomt at akkurat Mads Mikkelsen viser sesongens herremote. Han står for den avslappende og maskuline stilen som mye av høstens herremote fra H&M er bygd rundt, sier H&Ms sjefsdesigner Margareta van den Bosch.

Digger H&M

Og hva passer vel bedre enn at Mads har likt H&M-klær siden han var en liten gutt?

- Jeg har hatt H&M-klær siden jeg var liten. H&M er et fantastisk merke og det er alltid spennende å følge det neste steget de tar. Derfor ble jeg glad når de henvendte seg til meg. H&M er innovativt, trendy og kult, og jeg ser frem til samarbeidet, uttaler en fornøyd Mads Mikkelsen.

Klassisk stil

Mads Mikkelsen kler den klassiske stilen som preger Hennes og Mauritz motebilde for menn til høsten.

- Det handler om en avslappet, eksklusiv stil, gjerne lag på lag, grått, hvitt og sort med toner av lilla og blått, røper Margareta van den Bosch.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning