Populære 40-tallskrøller

40-tallets myke, glamorøse bølger gjør seg på stort lerret. Og du kan gjøre det hjemme.

Publisert Oppdatert
Foto: UIP

Nylig hadde Keira Knightleys nyeste film Atonement premiere i London. Hvordan filmen faktisk er, skal vi ikke uttale oss om (den kommer ikke på kino i Norge før i januar uansett), men det som er sikkert er at håret til Keira er en hit! Londons frisører melder om en storm av kvinner som kommer med bilder av Keira fra filmen og vil ha håret hennes.

Glamorøst og voksent

Filmen er lagt til 40-tallet, og det er så klart håret også, så det passer perfekt til høstens 40-talls trend. Myke, skinnende krøller, glamorøst og voksent, og ikke vanskelig i det hele tatt å lage selv på langt eller halvlangt hår.Slik gjør du det hjemme, i følge kjendisfrisør Richard Ward:Bruk en varmebeskyttende spray. Ta ca 3 cm brede seksjoner av håret, og plasser krølletangen på toppen av hodet, mens du holder den horisontalt. Rett i bunnen

Krøll håret rundt tangen fra bunnen og oppover, og fokuser på midtlengden og endene, håret nærmest hodet skal ikke krølles men ligge så rett som mulig. Hold i et halvt til et minutt. Gjør dette over hele hodet, vær ekstra nøye med seksjonene rundt ansiktet. Med en flat, bred børste (såkalt paddlerbrush), gre håret forsiktig slik at de myke bølgene kommer til sin rett. Og voila, du ser ut som Keira!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning