Pen inntekt

De er vakre og svømmer i penger. Her er listen over de aller rikeste supermodellene.

Det er ikke så rart at Heidi Klum gliser. I år kom hun som nummer tre blant de best betalte modellene i verden. (WireImage/All Over)
Det er ikke så rart at Heidi Klum gliser. I år kom hun som nummer tre blant de best betalte modellene i verden. (WireImage/All Over) Foto: WireImage/All Over
Publisert Oppdatert
På tross av alle skandalene er Kate Moss den nest rikeste modellen i verden. (Foto: WireImage/All Over)
På tross av alle skandalene er Kate Moss den nest rikeste modellen i verden. (Foto: WireImage/All Over) Foto: WireImage/All Over
Adriana Lima lever fett på 53 millioner i året. (WireImage/All Over)
Adriana Lima lever fett på 53 millioner i året. (WireImage/All Over) Foto: WireImage/All Over
Det gjør også modellen Alessandra Ambrosio.
Det gjør også modellen Alessandra Ambrosio. Foto: WireImage/All Over

At modeller kan tjene bra, det er vi alle klar over. Men finnes det ingen grenser?

Listetoppen

Den brasilianske skjønnheten Gisele Bundchen (26) topper listen over verdens rikeste modeller. Med en årsinntekt på 190 millioner kroner troner hun i teten, melder Forbes.com som står bak kåringen.

Gisele har lenge vært undertøysmerket Victoria's Secret ansikt utad, men den lukrative kontrakten går ut ved årsskiftet. Skjønnheten har garantert ikke problemer med å finne seg ny jobb, med tanke på at hun tidligere har jobbet for blant annet Apple, Dolce & Gabbana og Roberto Cavalli. Rike forretningsmodeller

På en god andreplass finner vi ingen ringere enn den nysingle supermodellen Kate Moss (33). Kate, som nylig lanserte en egen kleskolleksjon for kleskjeden Top Shop, har en årsinntekt på rundt 52 millioner kroner.

Heidi Klum (34) er frontfigur for Victoria's Secret, og kan slå i bordet med 46 millioner kroner i året.

Deretter følger Adriana Lima og Alessandra Ambrosio, også de modeller for Victoria's Secret. Begge koser seg med en inntekt på rundt 35 millioner kroner i året.

Lenger ned på lista finner vi Carolyn Murphy (29 millioner), Natalia Vodianova (26 millioner), Karolina Kurkova og Daria Werbowy (20 millioner), Gemma Ward (17 millioner), Liya Kebede (14 millioner), Hilary Rhoda og Shalom Harlow (11,5 millioner) og Doutzen Kroes og Jessica Stam (8,5 millioner).

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning