På brillemoten

I kveld delte Kimberly Stewart ut førstepremien til årets brillebruker. Etter finalen møtte DetNye.no modellen i London.

Publisert Oppdatert
Foto: Elin Davidsen

Kimberly Stewart er mest kjent på grunn av faren, rockeren Rod Stewart. Og som seg hør og bør har kjendisdatteren tatt seg opp og frem her i verden. Nå er hun en velkjent modell, både i Storbritannia og i USA.

Mini-garderobe til brillene

Kimberly har det siste året vært frontmodell for brillekjeden Specsavers. I kveld stod hun på scenen for å dele ut prisen til den internasjonale vinneren i Specsavers konkurranse, hvor vår egen Ingrid Inderhaug deltok .

- Jeg elsker å ha på meg briller. Og siden det er nødvendig for meg å bruke brillene min mye har jeg en egen mini-garderobe med forskjellige innfatninger, sier hun til DetNye.no. Må være komfortabelt

For noen år siden var det å bruke briller noe som var forbundet med å være nerdete. Denne myten syntes Kimberly vi må til livs.

- Det er overhodet ikke nerdete å bruke briller. Men jeg tror også man skal være påpasselig med å velge briller som passer til ansiktet. Brillene man går i må være flatterende for ansiktet og være komfortable å ha på, sier Kimberly.

Vinnerne får tur og kontrakter

Førstepremien for den heldige vinneren er en årsavtale med det kjente London-baserte modellbyrået MOT Models, en betalt tur til Barbados for to personer og forskjellige flotte gaver fra Specsavers, Matrix og The Body Shop. Føstepremien gikk til Sara Pender fra Skottland.

Det ble også kåret en andre- og tredjeplass i kveld, hvor begge vinnerne får en betalt tur for to til henholdsvis Paris og London. Vinnerene her ble Abbey Potter og James Poole.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning