Nytt fra The Body Shop

Månedens satsing fra The Body Shop er produkter fra Solidarisk handel.

Publisert Oppdatert

Det er kjent at The Body Shop lenge har kjempet for miljøet og for et rettferdig samfunn. Denne måned feirer de 20 år med solidarisk handel.

Solidariske produkter

Solidarisk handel er et prosjekt The Body Shop begynte med i september 1987. Det går ut på at The Body Shop betaler en rettferdig pris for ingredienser og produkter fra småbrukere og vanskeligstilte samfunn.

I forbindelse med jubileet lansere The Body Shop flere nye produkter.

Les også: Dusjluksus til hverdags.

Her er de nye produktene:

Flawless Skin Protecting Foundation: Et kompakt underlagsprodukt som er basert på krem-til-pudder-prinsippet. Inneholder baobab- og marulaolje fra Solidarisk handel.

Foundationen har solfaktor 25 og koster 259 kroner.

Flawless Skin Protecting Concealer: Concealeren er basert på det samme prinsippet som foundationen. concealeren er også rik på vitamin A, E og F.

Concealeren koster 159 kroner.

Gjør en forskjell

I tillegg til disse produktene lanseres to nye produkter til inntekt for kampanjen Ekte kjærlighet er fri for vold.

Pink Hi-Shine Lip Treatment er en lipgloss i en fin rosafarge. 30 kroner fra hvert solgte produkt går til Krisesentersekreteriatets fond for barn som bor på krisesenter.

Lipglossen koster 149 kroner.

Daisy Soap: Et såpestykke som har en delikat blomsterduft og som gir et fyldig skum. 15 kroner fra hvert solgte produkt går til Krisesentersekreteriatet. Såpen koster 40 kroner.

Kjøper du lipglossen eller såpen kan du gjøre en forskjell for kvinner som utsettes for vold i hjemmet.

Metallisk nytelse

The Body Shop lanserer også Fabulous Metallics-serien denne måneden. Serien består av følgende produkter:

Precious Rouge (kr. 129): Denne metalliske leppestiften består av tre forskjellige farger. Leppestiften tilfører leppene dine godt med fuktighet og gjør leppene fyldige og glossy.

Shimmer Smudgers (kr. 139): Dette er en øyenskygge som kommer i en smart liten flaske og du tilfører den med en pensel som du dypper i. Kommer i tre fargenyanser.

Shimmer Squares (kr. 229): Disse firkantene fra The Body Shop er ganske så geniale. De er anvendelige og kan brukes både på kinnbeina, øynene og som highlighter i ansiktet. Kommer i to forskjellige fargenyanser.

Brilliance Powder (kr. 229): Denne sticken kunne vært veldig bra, hadde det ikke vært for at den ofte ikke funker. Fargen er fin og glitteret gir huden en fin glød. Men som sagt, den fungerte litt når den selv ville da vi testet den.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning