Dusjluksus til hverdags

Midelfarts nye kroppspleieserie er perfekt for den som er glad i hverdagsluksus.

Foto: iStockphoto
Publisert Oppdatert

Allison Sense of Eden er en serie som inneholder fem forskjellige produktlinjer. Hver linje har et unikt særpreg på både duft og pleieegenskaper.

Cornflower er basert på organisk dyrkede kornblomster som skal ha en beroligende og lindrende effekt på huden. Består av dusjgele (kr. 75), bodyscrub (kr. 95) og bodylotion (kr. 115).

White Nettle er for deg som ønsker en oppkvikkende dusj og er basert på brennesle. Består av dusjgele (kr. 75), bodylotion (kr. 115) og skrubb (kr. 95).

Elderblossom er en håndkrem (kr. 99) som skal gi god fuktighet til hendene.

Marigold skal pleie hendene. Kommer i flytende håndsåpe (kr. 75) og håndkrem (kr. 95).

Vitamin skal gi deg ekstra tilførsel av vitamin A, B og E. Består av dusjgele (kr. 75), skrubb (kr. 95), kroppsolje (kr. 155) og bodylotion (kr. 126).

Vi har testet ut Cornflower-serien, som har en behagelig mild duft og som gir myk og god hud etter en omgang med skrubb, såpe og krem. Designet på flaskene er såpass eksklusivt at man føler man koster på seg litt ekstra til hverdags - samtidig som prisen gjør at du ikke behøver å forbeholde såpa for lørdagene.

Håndkremen Marigold passet imidlertid ikke helt for våre duftkjertler. Antagelig finnes det de som liker duften av bjørnebærblomst bedre enn oss, men ta uansett en sniff av prøvetuben før du kjøper den!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning