Misunnelse og drittkasting

Katie Holmes og Victoria Beckham kan har avsluttet vennskapet. Nå er det drittslengingen som står på tapetet.

Foto: WireImage/All Over
Publisert Oppdatert

Etter at David Beckham signerte med den amerikanske fotballklubben LA Galaxy flyttet han og konen Victoria til Los Angeles.

Trashy med tatoveringer

Der ble de møtt av deres nyeste bestevenner, superparet Katie Holmes og Tom Cruise.

Det ble tidlig klart at Victoria og Katie ble perlevenninner, og de ble stadig observert sammen. Nå er derimot ikke stemningen like god.

Ifølge FemaleFirst har de fasjonable jentene havnet i en bitter motekrig etter at Victoria fikk spørsmål om å være på coveret til motebladet Vogue.

Katie skal ha blitt umåtelig misunnelig og begynt å slenge dritt om Victoria. Ikke bare om coveret, men også om tatoveringene til fotballfruen.

- Katie sa til Victoria at hun synes tatoveringer var "trashy" og at hun selv aldri i livet ville tatt en, sier en kilde til Now magazine.

Som en skolepike

Dette likte selvfølgelig ikke Victoria og braste ut.

- Hvordan tør hun å angripe mine tatoveringer? Jeg vet mye mer om mote enn det hun noen gang kommer til å kunne. Jeg har min egen kolleksjon! Jeg har fortalt henne hva hun skal ha på seg og hva hun ikke skal kle seg i. Hun pleide jo å kle seg som en skolepike. I etterkant har hun jo også prøvd å kopiere hårstilen min, før hun nå proklamerer at hun ikke trenger meg mer, sa Victoria ifølge FemaleFirst.

Og det kan jo hende Victoria har litt rett i det siste hun sier. Det er vel en grunn til at Katie har fått så mye blest om stilen sin, etter at hun har blitt venninne med Victoria.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning