Kjerringråd fra kjendisene

Slik holder kjendisene forkjølelsen på avstand.

Publisert Oppdatert
Foto: WireImage/All Over
Foto: WireImage/All Over
Foto: WireImage/All Over
Foto: WireImage/All Over
Foto: WireImage/All Over
Foto: WireImage/All Over
Foto: WireImage/All Over
Foto: WireImage/All Over

Når halsen verker og nesa begynner å renne, er det et godt tegn på at du kan bli nødt til å tilbringe noen dager i senga.

Men ikke alle gir seg uten kamp! Kjendisene bruker ifølge nettstedet iVillage alt fra honning til sushi for å bekjempe begynnende forkjølelse.

Forebygger med eddik

Brenda Strong, som du kjenner best som fortellerstemmen i Frustrerte Fruer, synes det er best å være føre var. Hun tar derfor en skje med eplesidereddik hver morgen, for å forebygge forkjølelsesplager.

Kollega Eva Longoria velger seg varmt vann med honning og sitron for å jage basillene vekk. Det samme trikset bruker skuespiller Melissa Gilbert, som i tillegg tilsetter ingefær til miksturen. Hun lager seg en stor mugge med blandingen og drikker hele dagen.

Svetter bakteriene ut

Lisa Edelstein fra tv-serien House har tro på suppe som middel mot forkjølelse.

- Jeg spiser alltid sterk miso-suppe når jeg føler meg dårlig. Miso-suppe har en god helbredende effekt! I tillegg drikker jeg mye te, sier Edelstein.

Pauley Perrette fra NCIS spiser også japansk mat for å bli bedre. Hun gafler i seg sushi med store mengder wasabi for å svette bakteriene ut.

Sverger til apotekvarer

For noen kjendiser er det heller ikke nok med varmt vann og sunne urter. Portia de Rossi sverger til legemiddelet Berocca når hun føler seg tufs.

- Jeg bruker det ikke ofte, men når jeg kjenner at energien er på et lavmål unner jeg meg det, sier de Rossi ifølge iVillage.

Melinda Clarke fra The OC tar også turen til apoteket når halsondet setter inn. Hun sverger til gurglevann med hydrogenperoksid for å fjerne ubehag i halsen.

Amy Brenneman fra Judging Amy kaster inn håndkleet med en gang hun kjenner at kroppen begynner å svikte. Hun går rett til sengs når tegnene på forkjølelsen begynner å sette inn.

Les også: Alt om forkjølelse

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning