Kjendisenes kokainskandaler

Det begynner nesten å bli en hverdagssak å ta kokain i Hollywood. Her er verstingene!

Foto: Foto: WireImage/All Over
Publisert Oppdatert
George Clooney har tatt kokain.
George Clooney har tatt kokain. Foto: WireImage/All Over
Gravide Nicole Richie har vært kokainmisbruker lenge.
Gravide Nicole Richie har vært kokainmisbruker lenge. Foto: WireImage/All Over
Pamela Anderson har tatt kokain.
Pamela Anderson har tatt kokain. Foto: WireImage/All Over
Robbie Williams er langt fra mors beste barn.
Robbie Williams er langt fra mors beste barn. Foto: WireImage/All Over
Tvillingparet har prøvd litt av hvert.
Tvillingparet har prøvd litt av hvert. Foto: WireImage/All Over
Foto: WireImage/All Over

Kokain har blitt et vanlig partydop blant kjendisene i Hollywood. Det er mange som holder avstand fra det hvite pulveret, men flere og flere lar seg friste til å være med på den farlige leken.

- Kokain har blitt et motedop av dimensjoner. Så å si alle bruker det, kokain er dessverre blitt status blant modeller og kjendiser, sier tidligere glamourmodell Linni Meister til Side2.

Kokainkjendisene

I siste nummer av Det Nye kan du lese om TV2-programlederen Sturla Berg-Johansens vei ut av kokainhelvetet. Men han er ikke den eneste kjendisen som har det livsfarlige dopet på samvittigheten:

Oscar-vinner George Clooney (46) sjokkerte mange da han for kort tid tilbake tilstod at han som ung var en hyppig bruker av illegale stoffer, blant annet kokain.

Det samme gjorde Drew Barrymore (32), da hun slapp sin kokainbombe:

- Kokain var fantastisk for både slanking, festing og humøret! har hun uttalt.

Mistet jobb på grunn av kokain

Det er ingen supermodeller som har vært involvert i så mange dopingskandaler som Kate Moss (32). Opp til flere ganger har hun blitt tatt på fersken med nesa i det hvite pulveret, noe som blant annet førte til at hun mistet jobben som frontmodell for den svenske kleskjeden Hennes & Mauritz i 2005. Også ekskjæresten hennes Pete Doherty (28) er hekta på kokain.

Lindsay Lohan (21) er for tiden involvert i en alvorlig kokainskandale som brettes ut i medier over hele verden. For et par uker siden ble hun for andre gang på 6 måneder tatt i å fyllekjøre med kokain i bilen. Nå må den kokainavhengige stjernen i verste fall forberede seg på fengselstraff.

Gravid og partydoper

Gravide Nicole Richie (25) er tatt for både dopmisbruk og for kjøring under påvirkning av dop og alkohol. Sammen med Paris Hilton har hun brukt kokain som partydop i mange år. Spørsmålet er om den bortskjemte Hollywood-baben klarer å holde seg dopfri etter barnet er født.

At Pamela Anderson (40) ikke er noen nybegynner på dop er ingen hemmelighet. Spesielt sammen eksmennene Kid Rock og Tommy Lee var kokain en naturlig del av hverdagen.

Sangeren Robbie Williams (33) er langt fra mors beste barn. Blant annet har han og Kate Moss tatt kokain sammen flere ganger.

Ut og inn av rehab

Hva skjedde med de søte tvillingene vi så i tv-serien «Under Samme Tak»? Både Mary-Kate Olsen (21) og hennes identiske søster Ashley har vært hekta på kokain. Mary-Kate har vært ut og inn av rehab i et forsøk på å bli rusfri.

At Britney Spears (25) har vært bortpå det meste som finnes av dop og alkohol er ingen hemmelighet. Den avdanka popstjernen har nå klikket totalt etter overdrevent alkohol- og dopmisbruk.

Og til slutt til en mindre kjent skuespiller som likevel «fortjener» en plass på den skamfulle listen. Harry Potter-skuespiller Jamie Wylatt, som spiller Vincent Crabbe i de populære filmene, har nylig blitt tatt i å sniffe kokain. Ifølge en kilde tar den 17-år gamle skuespilleren kokain flere ganger i uken.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning