J.Los milliongave

Om hun fremdeles regner seg som "Jenny on the block" med halvannen million dinglende rundt ringfingeren, er vel usikkert. Jennifer Lopez skal ha blitt ekstatisk over gaven fra husbond Marc Anthony.

Marc Anthony har bladd opp 300 000 dollar for en diamantring til kona Jennifer Lopez. (Foto: WireImage)
Marc Anthony har bladd opp 300 000 dollar for en diamantring til kona Jennifer Lopez. (Foto: WireImage) Foto: WireImage.com
Publisert Oppdatert

Sanger, ektemann og nybakt far, Marc Anthony, skal ha gitt kona ringen som kostet ham 300 000 dollar, for å feire fødselen av tvillingene Max og Emme.

Diamanten som pryder ringen skal være en åtte karats gul kanarisk diamant.

Ifølge Bang Showbiz skal en kilde som står nær de nybakte foreldrene ha sagt at Jennifer Lopez ikke forventet å få en så "sjenerøs" gave, men at Marc ville forsikre seg om at hun ikke glemte dagen med det første.

Luksusfødsel

Samtidig skal det nevnes at J.Lo betalte 7,7 millioner kroner for å føde Max og Emme i en luksussuite ved North Shore University Hospital på Long Island.

Jennifer skal også ha leid inn den eksklusive babybutikken Petit Tresor i Los Angeles til å innrede et barneværelse i parets villa i Puerto Rico.

Max og Emme skal også nettopp - i en alder av tre-fire uker - ha fått ansatt sin egen massøse og fargeterapeut.

Det største i livet

Men Marc og Jennifer har helt sikkert råd til disse utgiftene.

De mottok nettopp 33 millioner kroner(!) for eksklusive rettigheter til de første bildene av tvillingene. Ikke rart barnelekene dekkes med diamanter når mor er i fullstendig ekstase:

- Hjertet mitt er forbundet med ungene. Av alle de tingene Marc og jeg har oppnådd i livene våre, er dette det største vi noen gang kommer til å oppleve, sier J.Lo.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning