Jentene gutta ikke vil ha på date

Det er visse jenter gutta helst vil holde seg lengst mulig unna – uansett hvor sexy de er.

Publisert Oppdatert
Foto: iStockphoto

Hvis du ikke får draget på typen du er ute etter, er det med andre ord ikke sikkert det er fordi han ikke liker deg. Kanskje passer du rett og slett inn i en av kategoriene gutta har bestemt seg for ikke å date. Her er listen fra www.ivillage.com.

Bestevennens søster: Det er vel ikke uvanlig at vi jenter faller for storebrors kompis, men det er en uskreven regel blant gutta at de skal holde seg unna kameratenes søstre. Tenk bare på de problemene han får hvis det hele tar slutt etter et par måneder med moro.

Sekretæren: Et hett forhold mellom sjefen og sekretæren er vel ikke så uvanlig kanskje, men smart er det ikke for noen av dere. Er sjefen av den lure typen har han bestemt seg for at et slikt forhold er uaktuelt, for dette fører garantert bare til trøbbel.

Ex-kjæresten: De fleste styrer helst unna exen sin, selv om det er lett å ty til sin gamle partner når ensomheten blir for stor. Særlig hvis dere fortsatt er venner. Men det spørs hvordan det går med vennskapet hvis dere blander sex inn i det igjen.

Kameraten sin eks: Er du forelska i kameraten til exen din, kan du like gjerne gi opp. Er han en skikkelig fyr, er han lojal mot kameraten sin og styrer unna deg og de andre gamlekjærestene hans.

Stripperen: Utgangspunktet er ganske dårlig hvis du møter en fyr mens du jobber som stripper. Han syns selvfølgelig du er dødsfin, men for å beskytte seg selv vil han likevel ikke date deg. Sjalusien vil rive og slite i ham, og går han inn i et forhold med deg vil han oppføre seg som livvakten din.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning