Her er Norges best kledde

Christine Knudsen og Erik Lyche Solheim er kåret til Norges best kledde kvinne og mann.

Her har Erik og Christine nettopp blitt utropt til vinnere av Visa Norges kåring. (Alle foto: Elin Davidsen)
Her har Erik og Christine nettopp blitt utropt til vinnere av Visa Norges kåring. (Alle foto: Elin Davidsen) Foto: Elin Davidsen
Publisert Oppdatert
Christine Knudsen på vei ned catwalken for første gang.
Christine Knudsen på vei ned catwalken for første gang. Foto: Elin Davidsen
Skal vi dandse-favoritten Mona Grudt var juryformann og konfransier.
Skal vi dandse-favoritten Mona Grudt var juryformann og konfransier. Foto: Elin Davidsen
Charlotte Thorstvedt var svært så trendy i sin gule korte kjole, med matchende veske og en øredobber.
Charlotte Thorstvedt var svært så trendy i sin gule korte kjole, med matchende veske og en øredobber. Foto: Elin Davidsen

Etter å ha danket ut flere hundre andre ble Erik Lyche Solheim og Christine Knudsen i går kåret til Norges beste kledde mann og kvinne.

Mannen i gata

Som et motstykke til de årlige kåringene av Norges best kledde kjendiser arrangerte i år Visa Norge for første gang en kåring som skulle ta for seg mann i gata, nemlig Visa People's Fashion Awards.

Etter å ha fått inn nesten 60 000 stemmer kunne derfor 20 ukjente kvinner og menn stå på catwalken i håp om å bli kåret til de best kledde i Norge.

Selv om alle på scenen hadde sin egen personlig stil var den kresne fagjuryen, som bestod av juryleder Mona Grudt, kjendisstylist Jan Thomas, designer Baron von Bulldog og MTV-programleder Charlotte Thorstvedt, sikre i sin sak.

Juryens wildcard

Erik og Christine kunne derfor smile bredt da de ble kåret til vinnere og fikk premien, som var en Milano-tur for to, samt 10 000 kroner i shopping-penger.

- Det var helt sinnsykt. Jeg var juryens wildcard og hadde aldri trodd at jeg skulle komme så langt som jeg gjorde. Det at jeg vant er jo vanvittig, sier Christine til DetNye.no.

- Hvordan vil du karakterisere din egen stil?

- Litt smårocka, men veldig personlig, sier den blide vinneren. Heier på rock!

Ifølge Charlotte Thorstvedt var det ingen tvil hos henne om hvem av jentene som skulle stikke av med seieren.

- Jeg kjempet skikkelig for den jenta. Hun er utrolig søt og har et vinnende vesen. Samtidig er hun rocka i klesstilen, noe jeg liker veldig godt. Hun ser kanonbra ut, sier Charlotte til DetNye.no.

- Hva er viktig for deg når det gjelder moter og stil?

- Det er utrolig viktig å ha en personlig stil. Man behøver ikke nødvendigvis å satse på de dyreste merkene. Det er bedre om man kan blande litt billig og dyrt og heller skape sin egen stil, sier den trendy programlederen. Stå for den du er

Også juryformann Mona Grudt var glad for at Christine vant førsteplassen.

- Hun har en tøff stil og du ser at hun tør å stå for den hun er. Det er en utrolig egenskap, sier Mona og legger til at alle 20 fortjente en plass i finalen.

Klesdesigneren Baron von Bulldog er kjent for sin litt ekstreme stil, og i går var intet unntak.

- Det er ikke nødvendig å følge trenden. Slåss for looken din og stå for den du er og det du liker, er hans oppfordring.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning