Er du Norges best kledde?

Visa vil rangere deg. Det du må gjøre er å sende inn et bilde.

Publisert Oppdatert
Foto: Visa Norge

I dag starter jakten på Norges best kledde mann og kvinne. Og denne gangen er det hverken kjendiser eller terningtrilling det går på.

Vil nå vanlige folk

Derimot vil Visa at du skal laste opp bilder av deg selv. Det vil bli lagt vekt på at man har sin egen personlige og særegne stil.

- Vi har lyst til å nå ut til den vanlige mann og kvinne i gaten for å se hvordan design brukes der ute blant folk. Det er ikke de store kjøpene som skaper klesuttrykk og stil, men kreativitet. Det er viktigere med riktig bruk enn riktig kjøp, sier Mona Grudt, som leder juryen.

I juryen sitter ellers Charlotte Thorstvedt, designer Kjell Nordström og makeup-artist og coach Jan Thomas.
Får tur til Milano

Og hvordan kan du vurderes? På www.vpfa.no, kan du laste opp bilde og beskrivelse av din egen stil.

Begge vinnerne får shoppingtur til Milano og et visakort med 10 000 kroner.

Hvem den heldige vinneren blir avgjøres etter folkets røst, altså de fem av hvert kjønn som får flest stemmer, samt fagjuryens favoritter.

Til sammen ti av hvert kjønn møtes så til finale i Oslo i november. Finnes ingen fasit

- Vi ser etter mennesker som har sin egen personlige stil og uttrykk. Antrekkene kan gjerne være selvlaget, eller være en unik og stilfull kombinasjon av ulike plagg og tilbehør, forteller juryformannen.

- Det finnes ingen fasit på hva som er riktig klesstil - men riktig bekledning kan si mye om hvem man er. Det er også hvordan klærne blir brukt for å fremheve en stil og personlighet vi er ute etter. Det handler om å ta tak i små ting som kan begeistre i hverdagen, avslutter hun.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning