Franske negletupper

Her er de beste tipsene for å få flotteste resultat med fransk manikyr hjemme på badet.

Foto: iStockphoto
Publisert Oppdatert

Fil og klargjør neglene:
Start mer å file neglene i den fasongen du ønsker. En avrundet tupp gjør seg godt til de fleste og er veldig tidsriktig. Velg en finkornet fil, og styr for all del unna metallfiler som rasper opp neglene dine.

For å få neglelakken til å sitte bedre er det lurt å preparere neglene ved å fjerne fett og støv på negleoverflaten. Det gjør du ved å dryppe på Seche Prep. Fjern produktet med tørr bomull.

Plasser sjablongene:
Legg et tynt lag underlakk (Seche Clear). Vent til det er tørt og plasser sjablonger på neglene. Den delen av neglen som ligger over sjablongen, skal bli hvit.

Det er derfor viktig at du plasserer den øverste kanten på sjablongen der hvor neglens naturlige smilekant er (der hvor den rosa delen går over til å bli hvit), eventuelt litt nedenfor. Press sjablongen godt ned på neglen, spesielt i kantene.

Legg hvit tupp:
Legg hvit neglelakk på den ytterste delen av neglen (utenfor sjablongen). Velg en lakk spesielt beregnet for dette, som er skikkelig mettet i fargen (ikke gjennomskinnelig).

Da holder det mest sannsynlig med ett lag. Før lakken er helt tørr drar du forsiktig av sjablongene. Har du vært uheldig og bommet litt, kan du lett korrigere denne med en lakkfjernerpenn.

Siste finish:
Siste prikken over i-en er å legge et lag med tyntflytende, lysrosa lakk over hele neglen. Den gir et svakt rosaskjær, noe som gjør den hvite tuppen mindre fremtredende.

Hvis du vil at den hvite delen skal være så hvit som mulig, gjør du det motsatte - legger den rosa lakken før sjablongen. Til slutt legger du et strøk med overlakk.

Dekor:
Ønsker du å gjøre den franske manikyren mer glitrende, kan du dekorere med "diamanter". Legg litt ekstra topplakk der du ønsker å plassere diamantene på neglen. Bruk en neglepinne av tre med ørlite topplakk på tuppen slik at diamantene fester seg. Plukk opp dekoren og plasser på neglen.

Press deretter forsiktig ned. Diamanter på rad og rekke i smilekanten gir en lekker effekt. Til slutt forsegler du dekoren ved å legge et lag topplakk over hele neglen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning