Fang din drømmemann

Ulike menn krever ulike tilnærmingsmåter. Her er oppskriften!

Gutter er forskjellige - både inni og utenpå. Derfor må du legge an sjekkestrategien etter hva slags type han er! (Foto: iStockphoto)
Gutter er forskjellige - både inni og utenpå. Derfor må du legge an sjekkestrategien etter hva slags type han er! (Foto: iStockphoto) Foto: iStockphoto
Publisert Oppdatert

Menn er forskjellige og derfor må de også håndteres ulikt. Her er noen tips fra nettsiden www.datersanonymous.net om hvordan du får draget på de forskjellige variantene:

Mr. Internasjonal

Språkbarrierer kan være en fin ting. Man slipper tross alt unna en god del konflikter hvis man ikke forstår hverandre og det skaper en helt spesiell spenning. Er det en internasjonal mann du er på jakt etter, en som sprer om seg med italienske, franske eller kanskje arabiske fraser? Da kan vi bare komme med ett råd: Smil og nikk!

Jålegutten

Han har vokst opp med flere vesker og sko enn du har. Han er ikke homse, men hvis han plutselig skulle finne på å komme krypende ut av skapet, er det egentlig ingen som blir forbauset. Han er opptatt av de nyeste duftene i parfymeriet og i fritiden driver han kanskje med roing. Hvis det er denne typen du er på jakt etter, bør du henge rundt de hotteste nattklubbene iført det hotteste av det hotte. Husk da også det nyeste innen parfyme!

Han du vet er feil for deg

Det finnes fyrer man bare vet er helt feil. Mens man gikk på skolen var det de som var de tøffeste gutta i skolegården, det var de som begynte å røyke før de andre og det var sannsynligvis de som havnet litt på skråplanet. Likevel er det noe ved dem. En sterk tiltrekning som gjør at man kryper nærmere og nærmere og forsyner seg grådig dersom muligheten byr seg. Selv om man vet det er galt. Selv om man vet at man får magepine etterpå. Kysset er bittersøtt med denne typen, men likevel klarer du ikke holde deg unna. Han føles så feil så feil, men samtidig så riktig så riktig. Prøv å styre unna!

Den jordnære typen

Her tenker man litt bonderomantisk - flanellskjorte, øl og glade hunder rundt beina. Han elsker å være hjemme og han elsker utelivet. Skal du få en mann av denne typen til å fatte interesse for deg, må du vise at du deler hans kjærlighet til sofakroken, øl og fotball.

Den snille nerden

Han er sjenert, han er snill og han er lidenskaplig opptatt av datamaskiner og science fiction. Dette er typen man kan le av, men gjør man det, føler man seg grusom etterpå. Han er så gjennomført god at han ikke fortjener det. Mest sannsynlig finner du denne fyren på et eller annet datatreff der alle snakker i html-koder. Det er først når du blir kjent med en mann som dette at du skjønner hvilke fantastiske ting han faktisk kan tilby. Fordi han aldri har gjort seg bemerket utseendemessig, har han hatt tid til å utvikle en utrolig intelligens og derfor blir daten med ham noe helt spesielt. Vær bare obs på at han kan ha problemer med å skjønne at du er interessert! Du kan nok bli nødt til å rope det ut, for dette er han ikke vant til!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning