Duket for jenteslåsskamp

Mange frykter en skikkelig catfight når Cameron Diaz og Jessica Biel møtes under årets MTV-galla.

Justin Timberlake og Jessica Biel er et par. Det liker Cameron Diaz dårlig. (Foto: WireImage/All Over)
Justin Timberlake og Jessica Biel er et par. Det liker Cameron Diaz dårlig. (Foto: WireImage/All Over) Foto: WireImage/All Over
Publisert Oppdatert

Sjalusi kan skape heftige krangler. Nettopp det er i ferd med å skje mellom to av Hollywoods mest profilerte skuespillerinner, Cameron Diaz og Jessica Biel.

Deler ut pris

Egentlig burde ikke damene møtes på en stund, men det må de dessverre. Søndag går MTV Movie Awards av stabelen, og begge skjønnhetene må opp på scenen å dele ut hver sin pris.

Sist gang de møttes var under Golden Globe utdelingen, et møte som endte i en forrykende krangel. Det var første gangen Cameron fant ut hva som var i gjære mellom Jessica og eks-kjæresten.

Kilden til uhyggen

Mannen som indirekte har skyld i krangelen heter så mye som Justin Timberlake.

Cameron og Justin var kjærester i lang tid, og selv om forholdet nå er over, liker ikke Cameron å se han med andre. I hvert fall ikke med Jessica Biel, en jente hun har lite til overs for.

Direkte på TV

Førstkommende søndag møtes de tre igjen - på direktesendt TV. Selv om de er skuespillere og burde være gode på å holde maska, ryktes det at det kan bli vanskelig for Cameron. Særlig dersom Jessica og Justin kommer sammen som et par.

For etter alt å dømme kommer de to turtelduene hånd i hånd. Senest 16. mai meldte Herogna.no at Justin tok første fly over dammen til Manchester da han fikk høre at Jessica Biel var tilgjengelig.

Det er duket for en følelsesladet TV-kveld!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning