Dekk til kompleksene

Bikinien ser enda bedre ut med "noe attåt".

Sarong dekker til rumpa di på stranda, og ser i tillegg trendy ut. (Foto: iStockphoto)
Sarong dekker til rumpa di på stranda, og ser i tillegg trendy ut. (Foto: iStockphoto) Foto: iStockphoto
Publisert Oppdatert

Ja til sommer, sol og strand! Men... mange norske jenter gruer seg til å vise nesten alt i den lille bikinien. Vi gir deg gode råd til trendy tildekking av strandkroppen.

Badedrakt come-back

Bademoten er under stadig forandring. Moteansvarlig i Det Nye, Vibeke Stiansen, forteller at etter mange år bakerst i skapet er badedrakten tilbake for fullt i år. Den nyttige drakten skjuler mye av det bikinien viser.

- Hvis man ønsker å skjule noe kan man gå for et stoff som er stramt og ettersittende, råder Vibeke.

- Mørke farger er et kjent triks for å kamuflere. Husk også at mønster fremhever, istedenfor å forminske, legger hun til.
Bytt ut minitrusa

Det finnes også mange ulike bikinityper å velge mellom. Dersom du synes den vesle trekanttrusa blir for avslørende, kan du rett og slett bytte den ut med en hotpants nedentil. Og dersom du gjerne vil skjule magen, og vise frem beina, gjør du omvendt. Da tar du på deg en lett singlet over bikinioverdelen.

Men glem ikke den gode, gamle sarongen.

- Sarong er kjempefint hvis du skal gå bort å kjøpe is og ikke vil sprade. Du kan knyte den over puppene, over den ene skulderen, eller bare rundt livet, forteller moteeksperten. Store detaljer

Et annet triks er å ta oppmerksomheten vekk fra kroppen, og over på ansiktet, forteller Vibeke.

- En turban på hodet er veldig hot i sommer. Men foreløpig er det kun de veldig trendy som prøver seg. Solhatt og store solbriller, i tillegg til en nøytral bikini, trekker også fokuset bort, sier hun.

Moteeksperten legger til at det viktigste når det gjelder valg av badetøy er at du er fornøyd selv. Hvis du er komfortabel med å gå i bikini så gjør du det, og dersom du føler deg mer vel i en badedrakt, så tar du på den.

God solesommer!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning