Dådyrblikk med bøy på vippene

Syns du øyevippene dine er rette og pjuskete? Selv om reklamen gir inntrykk av det, er det dessverre få maskaraer som gjør vippene lenger, buet og tykkere. Men godt er det at det finnes andre muligheter!

Foto: iStockphoto
Publisert Oppdatert

Skal man tro på reklamen, skal det ikke mer til enn et strøk av den rette maskaraen før du rammer øynene inn i de perfekte øyevippene.

Bruk vippetang

Hjemme på badet blir imidlertid resultatet sjelden det samme, og det skal både to og tre strøk til før man får fyldige vipper. Og selv om de blir fyldige, krøller de seg ikke perfekt oppover, og lengden forblir den er den samme som den alltid har vært. Men vet du hva - det finnes løsninger på det meste!

Og det finnes faktisk en god del alternativer til løsvippene som du er redd vil havne i suppa under middagen.

Den gode gamle vippetangen har vel de fleste av oss gjort et forsøk med, og det skal ikke store innsatsen til med en slik tang før du får en ganske så fjong bøy på vippene.

Det finnes faktisk også vippetang som varmes opp på samme måte som en krøllbørste, noe som fører til at krølleffekten blir enda bedre.
Gå til salongen

I tillegg til disse metodene som du altså selv kan utføre hjemme er det også mulig å få utført en permanent vippebøy i en salong. Behandlingen kan sammenlignes med permanent til håret, og du får flott bøy på vippene i løpet av en knapp time i stolen.

Bøyen varer i omtrent to måneder, men i den tiden kan du i alle fall glemme alt som heter vippetang og heller konsentrere deg om å finne en maskara som gjør resten av jobben.
Extensions til øyevippene

Men syns du fortsatt vippene ser stusselige ut, er det faktisk mulig å få øyevippextensions også, og da er du garantert både lengre og tykkere vipper.

Det settes da på en og en kunstig vipp som forlengelse av dine egne øyevipper med et spesiallim. Disse vippene varer naturligvis heller ikke evig, men i rundt åtte uker vil du gå rundt med misunnelsesverdige øyevipper.

Etter en måneds tid kan det være greit med påfylling av vipper slik at resultatet holder seg så lenge som mulig. Denne formen som øyevippforlengelse må settes på i salong, og er arbeidet skikkelig gjort kan du både dusje, trene og svømme uten å tenke på at vippene kan dette av.
Store prisforskjeller

Det er med andre ord ingen grunn til å gå rundt å irritere seg over at øyevippene er tynne og uten krøll.

Løsningen på problemet er ganske nær, og det er bare å finne ut hva som passer best for deg og din lommebok. Et sett med løsvipper koster ikke så altfor mye, og heller ikke en vippetang gjør så fryktelig stort innhogg i økonomien.

Satser du på de mer proffe metodene må du ut med i overkant av 500 kroner for en permanent bøy og rundt 2000 kroner for extensions. Litt dyrere det altså, men til den rette anledningen er det kanskje verd å betale seg til dådyrblikk.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning