Cindy unngår alderen

De fleste opplever et kroppslig forfall med årene. Men ikke denne dama!

Publisert Oppdatert
De færreste holder seg så godt som Cindy Crawford. (Foto: WireImage/All Over)
De færreste holder seg så godt som Cindy Crawford. (Foto: WireImage/All Over) Foto: WireImage/All Over

Vi vet alle at tidens tann merker kroppen vår. Etter hvert som årene går faller rumpa ned, magen blir slapp, og huden tørr og rynkete. Unngåelig for de aller fleste.

Et kroppslig unikum

Men det finnes de som på en eller annen måte klarer å ta med seg det ungdommelige utseendet langt inn i førtiårene.

Cindy Crawford har rukket å fylle 41, hun har født to barn, og opplevd mer enn de fleste. Likevel ser hun sunnere og sterkere ut nå enn da hun var 20. Hvordan er det mulig? Er modellen rett og slett født med supergener?

Ikke gratis

Cindy legger ikke skjul på at det ligger masse hardt arbeid bak den kroppen hun har i dag.

- Da jeg var 23, kunne andre kvinner se på meg å si: "Vel, hun har ikke fødet barn". Men nå har jeg det, og jeg vet hvordan det er å miste babyfettet, uttaler hun til det engelske magasinet Grazia.

Den flinke modellen er mer enn fornøyd med kroppen sin, og har ikke noe i mot å bli eldre.

- Faktisk er jeg mer fornøyd med kroppen nå enn før. Det er fordi jeg har jobbet så hardt for den kroppen jeg har nå, innrømmer hun.

Men hvordan?

Mange av oss er villige til å jobbe hardt for en flott kropp, men likevel leter vi etter smarte snarveier og lure triks. Det er som om vi aldri mister troen på den store hokuspokus-kuren.

Men Cindy har ikke noen vidunderlig hemmelighet å avsløre. For å holde på den veltrente kroppen har hun rett og slett spist sunt, og trent mye.

Cindy elsker å løpe, og det gjør hun gjerne flere ganger i uken. Samtidig trener hun styrke hver uke. Hun spiser mye proteiner, og stort sett sunn mat.

Ingen vidunderkur med andre ord, bare en sunn livsstil.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning