Sliter med formene

- Vanskelig å finne badetøy som passer

Skuespilleren synes utvalget av badetøy er for dårlig.

SLITER MED STØRRELSEN: Kurvige Christina Hendricks synes det er vanskelig å finne badetøy til kropper med former.
SLITER MED STØRRELSEN: Kurvige Christina Hendricks synes det er vanskelig å finne badetøy til kropper med former. Foto: Foto: Stella
Publisert Oppdatert
FORMFULL: Christina Hendricks får mye oppmerksomhet for sin kvinnelige figur.
FORMFULL: Christina Hendricks får mye oppmerksomhet for sin kvinnelige figur. Foto: Foto: Stella

Chrstina Hendricks, kjent fra tv-serien «Mad Men», har en kropp som har sikret henne høye plasseringer i mest sexy-kåringer og blant menn verden over.

Men hennes formfulle timeglassfigur kan være en utfordring, ifølge stjernen selv. Hun sliter nemlig med å finne badetøy som passer.

I et intervju med Lucky magazine forteller Hendricks at utvalget av badetøy er så dårlig at hun og ektemannen har begynt å lage skisser til en egen badedraktkolleksjon.

- Det er skikkelig vanskelig å finne badetøy som er laget for kvinner med bryster. Enten blir puppene klemt flate eller så får de ingen støtte, sier Hendricks ifølge Daily Mail.

Mange kvinner kjenner seg igjen i at det er vanskelig å finne badetøy som er flatterende for nettopp deres kropp.

For å finne ut hva som kler nettopp din kroppsfasong, kan du lese guiden vår her!

Kler seg etter kroppen

Å kle seg for den røde løperen kan også være en utfordring når man bruker større størrelser enn vareprøvene.

- Jeg prøver å være bevisst på proporsjonene mine og holder antrekkene mine enkle. Det som fungerer best for meg er strukturerte plagg som framhever midjen min, sier Hendricks.

I fjor skapte det rabalder da journalist Cathy Horyn i New York Times refset kjolevalget til Christina Hendricks på Golden Globe.

- Du putter ikke en stor jente i en stor kjole. Det er regel nummer én, skrev Horyn, og Hendricks sier hun fortsatt har problemer med å finne klær til premierer på den røde løperen.

- Ingen vil sende meg kjoler. Designere låner ut klær i størrelse 32 til 34 til skuespillere, men jeg bruker ikke den størrelsen. Det er som om jeg er et utskudd siden jeg har former og ikke får på meg klærne, sier Hendricks, ifølge Daily Mail.

Få tips til kjoler som kler din kroppsfasong her!

Les også:

Sommerens heteste bikinitrender

Slik får du Mad Men-stilen

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning