Niktia-gründerens hverdag

24 timer med Ellen Nicolaisen

En helt vanlig morgen for Nikita-gründer Ellen Nicolaisen starter gjerne med en hestemule.

Publisert Oppdatert
HÅRFIN: Gründer og eier av frisørkjeden Nikita Hair er Inger Ellen Nicolaisen.
HÅRFIN: Gründer og eier av frisørkjeden Nikita Hair er Inger Ellen Nicolaisen.

Som gründer og eier av frisørkjeden Nikita Hair er Inger Ellen Nicolaisen business så det holder. Likevel kan en helt vanlig morgen for henne starte med en varm hestemule. Her er hennes hverdag:

08.15: Jeg står opp og starter dagen med en rask frokost og juice av gulrot og eple. Deretter hopper jeg på sekshjulingen (en liten traktor) og kjører til innhegningen hvor hestene mine står. Føllene er blitt så store at de snart skal skilles fra moren sin. Jeg prater litt med dem og ser at alt står bra til.

10.00: Vel hjemme igjen slår jeg på PC-en. Dagens e-poster har begynt å tikke inn. Noen spør om jeg vil holde et foredrag i Bergen. En annen vil vite hvordan man starter en butikkjede innenfor helsefeltet. Jeg leser også gjennom et møtereferat fra ledergruppen min. Den består av 11 rådyktige kvinner, som gjør at jeg kan bo på landet i Misvær mens de holder fortet i Oslo og Stockholm.

12.00: Det er på tide med et telefonmøte. Jeg og konserndirektør Rita diskuterer oppkjøp av tre salonger. Fordelen med telefonmøter er at de er konkrete og effektive, og vi blir raskt enige.

13.00: På med treningstøyet. Jeg er i overgangsalderen og har lav forbrenning, så trening er veldig viktig for at jeg skal føle meg vel. I dag blir det først 50 minutter rask gange på tredemølle og deretter situps, situps og atter situps...

14.00: Treningsøkten er over, og det er tid for lunsj. Siden mannen min driver gården vi bor på, er vi så heldige at på dager som i dag, når jeg jobber hjemmefra, kan vi spise lunsj sammen hjemme.

15.00: Jeg er tilbake foran PC-en og skriver et svar til en ungdomsbedrift jeg er mentor for. De har en god idé om å lage personlige brilleetuier. De er bare 16 år gamle, men er fulle av entusiasme og pågangsmot.

16.00: Kofferten kommer ut av skapet, og jeg pakker for en tur sørover. Det blir selvsagt en del reising, denne gangen er det diverse møter i Oslo som står på plakaten. Det er for mange knop i lufta til å fly helikopter, så jeg tar meg til Bodø med bil også videre med fly derfra.

21.00: Jeg er fremme i Oslo. Tar meg inn til byen, sjekker inn på hotellet og drar ut for å spise middag. Jeg ringer min gode venninne Kristin. Det blir sushi med god vin til, og vi ler mellom munnfullene. En perfekt avslutning på dagen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning